mohahaha



Rebecka här, har hackat mig in på Saras fina blogg. Men när man hittar den perfekta mannen åt någon finns det inte annat att göra än att sprida det till resten av världen..

NY BLOGG!

Eftersom det hänt något med designen här och jag inte vet hur jag ska göra. Så finns nu en ny blogg. http://saasso.blogg.se Välkommen dit.

ATTANS!

Hade sett att rebeckas blogg såg konstig ut, men nu gör ju min också det märkte jag. Undra vad som hänt.. Ajja, nångång kanske ni lyckas se mina fina bilder jag la upp...


AUGUSTIFESTEN :D

Det har varit en underbar helg! Fredagen började hos Rebecka där vi drack något glas vin var, kom på att fyrverkerierna började om några minuter, och fick springa till stan. En riktig joggingtur, asbra!
Sen skulle vi in till ett öltält och får svaret: Ni vet att det är 23 här idag va?
Förmodligen såg vi rätt skötsamma ut, för vi fick gå in ändå. Sedan tog vi en tur på marknaden där en varsin munk inhandlades. Vidare tillbaka till Rebecka, mötte Viktor på vägen som följde med, sedan ut till Hugo och in i VIP-kön :) En toppen kväll verkligen, med massor av roligt folk ute! Åkte dock hem en och en halv timme innan det stängde, men det kunde jag stå ut med.

Lördagen började istället i Vånga, där min kusin Josefin och hennes pojkvän Jimmy köpt hus. Eftersom dom skulle in till stan senare bestämdes det att jag skulle åka in med dom. Där bjöds på Aquatini, smörgåstårta och Mintushot. Sedan bar det av in till stan. Madde tyckte inte om sin cider och jag blev tvingad att hjälpa henne att dricka upp den. Väl i stan såg vi på Moas eldshow, sen dök Rebecka och Emelie upp. Vi tittade på raketerna och vandrade samtidigt upp mot stan genom folkmassan och marknaden som höll på att stängas. Vi kom fram till öltältet där hela gänget från Skärkind satt, och även Louise. Vi klev in och köpte en varsin cider. Synd att det var päron, jag hatar päron! Träffade på en arbetskamrat, sedan gick vi vidare och samtalade lite med Skärkind. Madde och Josse dök upp, så pratade vi lite med dom.
Kissa, sen vidare till Otten (Där vi hade gratis inträde innan tolv, och där det inte var någon kö). Direkt på tolvslaget bar det iväg till Hugos Vipkö istället, där det egentligen tog lika lång tid som den vanliga.
VAD FOLK DET VAR! :) Efter ett tag var vi ändå tvugna att springa hem till Rebecka för lite påfyllning.. Men en jätterolig kväll, trots mina onda fötter !

Idag har varit en väldigt skön dag. Sov hos Rebecka till mamma kom. Somnade i min egen säng där jag låg några timmar.. Fått äta jättegod äppelpaj. Ut och rida och möta nya vänner. Riktiga fårskallar var dom om man tänker efter lite.. ujuj.

För att vara min 2megapixel mobilkamera är jag rätt nöjd med bilderna.. :p


Lalalaaa

Snart är det heeeeeeelg :D

Life is a roller coaster

Allt löser sig alltid, antingen till det bättre eller sämre. Men löser sig, det gör det. Det är ju tur.
Jag är nöjd! :) Väldigt nöjd faktiskt.

Lalalaaa ♥

One way,

or another..

Vi missade ju fyrverkerierna igår! Typiskt. Vi parkerar, går ut och då slutar dom.

Nu är det 41 dagar kvar! Helt sjukt vad tiden går snabbt. På måndag är det lön.

Språk!

Jag ska bli mångspråkig och lära mig alla språk. Känner att jag kommer ha användning av det. Här om dagen ringde någon och pratade på spanska eller något liknande.. Var tvugen att trycka bort. Och samma idag fast hon pratade finska. Förväntas jag förstå?

En fråga..

Ska tår och naglar, händer och fötter  bli helt röd/rosa efter man målat naglarna? Jag behöver nog en privat manekyrist...

Sommar och sol

Det är faktiskt endel sol ute. Hoppas den håller i sig! För ikväll börjar augustifesten. Hur den här dagen än slutar, så känner jag att den blir bra.

Det finns en vääääldigt sjuk sak här omkring detta hus jag nu sitter i. På ena sidan ligger gamla resecentrum där parkeringsavgiften är 20kronor per timme!  På andra sidan huset ligger parkeringen där jag ställer bilen. Där kostar det 20kronor/dygn och 40kronor för 7 dygn.
Hur kan det skilja sig så mycket, bara man åker runt huset? Helt sjukt.

English..

Idag har jag fått massor av engelska samtal känns det som. Kanske tycker dom att jag behöver träna?


Sovmorgon..

Fick sova hela nästan två timmar eftersom jag hade läkartid klockan 09,10. Ungefär 08,35 ringer min telefon. "Tyvärr måste vi ställa in din tid idag, vi kan erbjuda en ny på måndag."
Kunde dom inte ringt liiiiite tidigare, så hade jag sluppit bli en timme sen till jobbet för ingenting.. Vill ju dessutom boka flygbiljetter..
Jaja får väl se det positivt. Behövde ju sova... :p

:)

Arbetsdagen är slut, och den har faktiskt gått väldigt snabbt! Ringde typ precis hela tiden, hade 700samtal vid halv fyra, och det var en timme innan jag sluta. Duktigt va?



Och imorgon blir det sovmorgon, ska kolla min mage då. Hoppas dom hittar nåt, så det slipper göra ont. Skönt med sovmorgon ändå, välbehövligt för min del.
ooh när jag kollat magen kan jag  och rebecka boka flygbiljetter :D


Läs och njut

Sitter här och svarar på samtal,
500 hittils, det är ett antal
mycket annat hinns inte med
men jag klagar inte, är inte sned
För detta får jag ju ändå lön
varför inte köpa ny hårfön?
nu fastnar alltid håret i en fläckt
önskar den vore täckt
man måste dra och håret blir fult
kunde lika gärna färgat gult

På tal om annat så går tiden fort
44 dagar sen flyger vi fort
för att i england vistas och ha kul
kanske även fira jul?

Nu börjar snart min sista fika
önskar jag vore en av de rika
nu ska jag måla naglarna mina
så de kanske blir blanka och fina

Ha en bra dag
återkommer, det gör jag!


Jag blir påminnd om att det är morgon..

Först är det ju så himla skönt att ligga kvar och dra sig, såklart man gör det eller hur? Sen när man väl går upp och gör iordning så mycket man hinner, öppnar dörren och ser bussen åka iväg, då känner man av morgonen. Men man ska inte deppa. Bara att fixa klart det man inte riktigt hann med, ställa klockan och sova en stund till. Lite synd är det när man ställer klockan fel, tittar på den efter ett tag och upptäcker att man borde åkt för en kvart sen. Inte blir det bättre när folk börjar jobba efter sin semester och bilköerna i stan är låååånga. Inte nog med det. Parkeringen som tillhör jobbet, till den som man fått ett litet gult parkeringstillstånd till, den är full såklart! Så då får man stå där och stoppa i pengar i parkeringsautomaten. Bäst att resten av dagen blir bättre.
Fast det blir den nog. Jag är på bra hummör :)

Nu är denna helg över..

Jag har inte skrivit någonting alls sen fredags, och allt jag kan säga nu är att jag är nöjd med helgen. Den har varit bra. Som sagt, jag är nöjd. Återkommer imogon. :)

Krogträning :)

Nu var det snart en timme sen som det absolut bästa på hela dagen var. Nämligen lunchen. Efter att jag ätit gick jag och satt mig i massagestolen. Underbara 15 minuter! Efter det gick jag faktiskt en sväng också. Jag har en såddär lagom aktiv dag idag. Kommer ju dansa massor ikväll också! Värsta bra träningen är det ju att gå ut på krogen. Tror faktiskt att själva träningsdelen i när man går ut, väger över det som förstörs i själva alkoholkonsumtionen. Ja faktiskt, så tror jag. Jag vill tro så och jag bestämmer att så är det. :)

SMS - För dig som inte vågar prata.

Vicky som alltid har massa spännande saker på sin mobil fick en dag skicka lite till mig. Jag har fastnat för den här sms-signalen, SMS - För dig som inte vågar prata.
Det ligger någonting i det. Själv gillar jag inte sms, tycker det är mycket bättre att prata. Men ibland är sms bekvämare. Beror ju på lite vad man ska prata om..

Snart händer det bästa på hela dagen. Om ca 40 minuter. Då är det lunch :D

Underhållning

Idag är det fredag, det känns otroligt skönt! Ikväll blir det utgång, något som inte blivit för mig på hur länge som helst! Så det ska bli superkul! :D Har höga förväntningar på kvällen faktiskt.

Igårkväll körde jag Power Yoga med pappa. Det var otroligt underhållande! Jag vet inte om min uppvärmning hjälpte så mycket eftersom jag inte kunde sluta garva åt pappa som inte hängde med. Ne, men Yoga är lite min grej faktiskt. Det kan man göra precis när man vill, hemma dessutom. Så behöver man inte springa massor. Nu ska jag hålla i det här.

Jag vill ha den där söta datorn! :)


Känslig..

Klockan är snart halv tre och det är fikadags. Då blir det cheescake som vicky bakat eftersom det är hennes sista dag.

Jag har blivit så känslig på sista tiden. har aldrig förut gråtit för filmer, böcker osv. men nu har det blivit annorlunda. När jag var sjuk låg jag och grät till Gömda och Asyl , och nu är jag nära till tårarna när jag läser El Choco. Kan det bero på att de är verklighetsbaserade? Tycker det är hemskt iallafall vilken verklighet vissa har.

Blir man känsligare när man blir äldre?


Morgon igen. Som varje dag.

Sitter här på jobbet nu och lyssnar på P3. Har ingen bra musik och det var det enda som funkade.. :/ Men musiken är ju rätt bra, synd bara att dom pratar så himla mycket, orkar ju inte lyssna..

Snart måste jag lyssna. Snart ska jag börja svara. Forstsätta känna mig som en telefonsvarare; - Kriminalvårdens växel. Ja, det var kriminalvårdens växel här. Nej, du har kommit till växeln, jag kopplar dig dit. Ja just precis, dit. Varsågod.

Ungefär den frasen man svarar på alla samtal. Ingen som lyssnar vad man svarar, man måste alltid upprepa vart de kommit. Skulle lika gärna kunna svara Mc donald's växel. Sedan när de frågar kan man svara; Jo du har kommit till kriminalvårdens växel. Tror inte någon skulle reagera.

I feel good!

Denna dag är slut om ca en timme och 25 minuter. Det har gått rätt helt smärtfritt faktiskt! Och fint väder var det ute när jag och Vicky gick vår lunchpromenad runt strömmen.

Dessutom är jag väldigt duktig. Använder mina glasögon idag också! Och börjar nästan trivas med dem, får ju bara bra komplimanger av mina arbetskamrater :) Alltid roligt att få det, ska själv bli mycket bättre att ge komplimanger. Tänker bara att något ser bra ut, men känner mig dålig på att säga det till personen i fråga. Ska bli ändring! :)

Sprang runt och letade efter min matlåda nummer två igår men kunde inte hitta den. Nu sitter jag här på jobbet med tre matlådor på mitt bord som jag måste släpa med mig sen.. Hade ju glömt den på jobbet. Attans. Menmen, minnet är bra men kort! Åtminstone mitt. Jag minns bara helt oviktiga saker, och saker jag inte vill minnas. Dumt va.


Another day in paradise :)

Så, nu sitter man här igen. Efter en natt fylld med magkrämpor, mens/huvudverk och troligtvis lite feber, eftersom jag var blöt?! när jag vaknade. Så jäkla varm blir jag inte av att sova normalt.
Jaja, bättre nu iallafall och så var det ju faktiskt fint väder nu. Det gör mycket! Har dessutom tagit med en bok till jobbet, El Choco så nu har jag lite att variera mig med. Den verkar faktiskt riktigt bra! Handlar om en svensk kille som har suttit i ett bolivianskt fängelse.

Efter jobbet blir det mat hos mormor och morfar. Mums :)

och denna sista tid..

den sista havtimmen innan man slutar. Den är absolut värst! Här sitter man. Väntar och väntar. Svarar när det ringer.. När man vet att snart får man vandra ut genom dörrarna, ut i friheten. Den där sista halvtimmen när man tittar på klockan, minst en gång i minuten.. Tiden går så sakta då! Särskillt när hälften går nu vid 4..

Mätt och nöjd :)

Har ätit, plus att jag och Viktoria gick en promenad. Inte superlång, men alltid något. Får åtminstone tillbaka lite blodcirkulation och slipper sitta och frysa!

Nu vill jag bara sluta, men går ju till halv 5.. Sen slipper jag åka buss för Rebecka ska med och hon har bil idag :D Våra planeringsdagar är så bra.. :p

Ååh, sen ska förmodligen Michael komma och hälsa på sen i London om vi lyckas stadga oss där. Kul! Verkligen rolig när folk är så villiga att åka så långt för att hälsa på oss :)

Nä, ska väl försöka jobba en stund till.


Med risk för att låta tjatig..

Men jag är hungrig & längtar till maten, som vanligt.. :p

Glasögonorm!

Precis. Idag använder jag mina brills faktiskt. SKA vänja mig vid dem. Och när jag får råd ska jag köpa ett par som jag verkligen är nöjd med. Är så jäkla snyggt med glasögon på någon som passar i det, tycker jag!

Pimp my suitcase

I will pimp it today, I think. Vet att jag sagt det förut, men eftersom det blev så konstigt när jag tröck så försökte jag igen idag. Men bilden blev konstig så tog pappret slut.. Men min syrra kommer snart hem med nytt. Ingen kommer iallafall kunna tro att min väska är deras .. :P

Oh nu har jag utmatat min pappa. Vi ska köra igenom Yoga programmet ikväll. Hahahha, ska bli kul att se! :D


Ibland måste man få vara ego. Men hur går jag egentligen? Gah, måste jag genast ändra på.
Haha, denna bild kommer pryda min väska. Med andra ord, INGEN kan ta fel. Haha, och jag veeeet, det ÄR konstigt att sätta sig själv på sin väska. Men jag är inte som alla andra jag. And I will never be.

Nööööörd kanske?

Slutar snart , sitter här och nördar Quadra pop. Slår rekord efter rekord... Tidsfråga innan jag tröttnar på det här nudå :P

Snart är det mat!

Idag är det helt och hållet min egen förtjänst att jag har matlåda, för igår lagade nämligen jag maten. Och gjorde min mamma glad :) Det bästa av allt, alla tyckte det var gott! Jag kanske inte är så dålig på att laga mat trots allt. Men jag gjorde faktiskt ett misstag. Skulle ha i såndär créme freche med smak, och efter ett tag kände jag hur det började lukta saffran.. Jag gillar inte saffran i mat, bara i lussekatter.. Hade lyckats ha i typ tomat och saffran. Men faktiskt, det smakade inte så mycket saffran, det blev riktigt gott! Stolt över mig själv ;D

2 minuter till mat!
Så ska vi vara duktiga och gå en sväng också :)


Just becouse I'm blond, don't think I'm dumb..

.. Couse this dumb blond ain't nobodys fool.

Vissa saker löser sig bättre, på det sättet som känns värre.

Back on track, så att säga. Jobb igen, och i veckan ska London planeras  som aldrig förr :D Eller, våra planeringar brukar inte bli så mycket av, men ändå. Man kan ju alltid komma fram till vilka kläder som ska med och vilka som får stanna hemma. ;)

When you just feel you need it

Man kan missta sig stort ibland. Även när man vet hur det ligger till. Det har jag gjort. När jag kände att jag verkligen behöver någon form av träning försökte jag komma på något bra att göra. Bestämde mig för att återuppta Power Yogan. Det är ju rät bekvämt tänkte jag, vara hemma och göra efter dvd'n liksom.
Men fyfasen vad jobbigt det är när man är så otränad som jag! Haha, menmen måste man så måste man. Ska iallafall försöka hålla igång det här nu...



:)

Har precis lagt in lite låtar på mobilen. En salig blanding av alla tiders låtar.. Men har ju inte så mycket bra har jag upptäckt.. Fast ändå. Har dessutom försökt skriva packlista idag :D Känns så nära nu!

Får se om Rebecka behöver packhjälp någon dag nu också, sen måste vi ju fixa klart lite grejer :D

Hahaha jag äääälskar min nya mobil! Tack vare den får jag känna hur det känns att vara på tidningsframsidan ;)



Jag vet, jag är lättroad ibland.. =p


Feeling happy from head to toe

Allt man gör har två sidor, eller hur? Allt är varken bara positivt eller negativt, eller hur? Så, därför ska vi alla nu börja se det positiva i allt vi gör! Bra va?! :D


NY MOBIL :D

Har äntligen köpt en ny mobil! :) Har saknat en bra telefon. I'm happy :D
Men nu har jag bara ett nummer, så se till att du har rätt!


Nu jävlar ! Ingen återvändo.

Nu ska jag börja skriva på mitt Cv. Och inte på vilket Cv som helst, utan det på engelska! Usch, sjukt svårt, hata Cv'n...

Haha skön :D

Ett av mina sista samtal, gjorde min dag!
En norrlänning ringer och vill prata med en person i luleå.

Jag: Det är upptaget där, vill du vänta?
Han: Jao, int ä de nån panik ja ringer tillbaks!

Kan inte alla vara så ? :D

HEEELG !

Snart iallafall! Endast två timmar kvar. SKÖNT SOM ATTAN.

 

We all need some rest, couse we're only people who always do our best
withoud any protest, couse you want to feel that you're the best!

Kom förresten på hur länge sen det var jag åkte min älsklingbil. Den är ju fylld med björkfrön just nu då, eftersom fläktarna suger in sånt.. :p Har ju inte modernaste bilen, så det är fläktar och inte Ac. Men min bil är bäst ändå. Det är den sak jag har som betyder mest för mig. Den är bra :D




Behöver du en kontaktannons? :)

Isåfall har jag och vicky gjort den perfekta åt dig.

Jag kan:
Inte diska, laga mat
är aldrig i tid, oftast sen
hoppas du vill lyssna på mina problem
Jag är Jane & du är Tarzan
jag tömmer dig på kassan!
Men jag är vacker och unik
din pappa är han rik?

Och för er som inte kände igen, så var det ju såklart Björn Gustavsson som gjort orginalet. ;) Och påtal om Björn Gustavsson så har jag fortfarande en biljett till när han kommer till Norrköping. Är ju i London då så kan inte gå.. Någon som vill köpa? :) Tror det ska vara obestämda platser!

Tjooweeey

FÖR NU ÄR DET FREDAG IGEN :D Äntligen! Och den här helgen ska bli så lugn och skön den bara kan bli. Underbart att soooooova länge :)

Sen ska jag och rebecka ses och planera/fixa lite. SNAAART! Nu är det en månad & typ 23 dagar kvar. Det är verkligen inte mer. Känns helt sjukt! Måste fixa Cv på engelska.. Uschdå. Men det ska nog gå bra.

Ujuj, en aning nervös kan man säga. Och förväntansfull. Och allt annat som kan finnas.


Klicka på bilden :)

This is a good day :)

Ny dag på jobbet. Idag har dessutom morgonen gått rätt smärtfritt! Vaknat på rätt sida helt enkelt. Men det var faktiskt en sak som blev lite fel. Jag tänkte, att idag ska jag försöka använda mina glasögon så jag packade ner dem. Så på bussen tar jag upp det och säger samtidigt som jag öppnar det; Idag tänkte jag faktiskt ha glasögon så jag tog med mig glasög...onfodralet......! Det var självklart tomt! Haha jaja då slipper jag dom ju. Tycker ju faktiskt inte om dem iallafall.

KLOOOCKAN?!

Blir tokig! Satt dit den där gulliga körsbärsklockan förut men kunde inte se den.. Kunde se allas klockor men inte min.. Så har bytt typ hur många gånger som helst, men funkar ju inte!
Syns min klocka nu, är det bara jag som inte ser?

And next we were moving on...

Nu ska jag skriva något jag faktiskt aldrig trodde jag skulle nämna här. Men jag känner att jag behöver få ropa ut det här till hela världen! Eller , till de som läser iallafall.

Såhär är det. Jag tror att jag och stefan har det absolut krångligaste och mest ostabila förhållande som någonsin funnits. Ibland känns det totalt hopplöst och ibland helt underbart. Trots det fortsätter vi och fortsätter.. Jag måste säga, att hur jobbigt och hopplöst allt känns ibland, så vill jag att det aldrig tar slut. Självklart kan jag inte prata för typ många år framåt, vi är ju ändå bara 19båda två och har hela livet framför oss. Men som jag känner nu, det har aldrig kännts så rätt med någon annan. När vi umgås försvinner allt annat ur mitt huvud och jag kan inte göra annat än att känna hur lycklig jag faktikst är. Jag ser honom och ser den finaste jag vet. Jag hoppas och önskar verkligen att vi tar oss igenom allt vi har framför oss nu, men jag vet att vi gör det om vi verkligen vill. Ibland kan jag verkligen inte förstå någonting med oss, men vad jag vet och är säker på är iallafall mina känslor, som jag verkligen hoppas är likadant besvarade. För jag vet också hur jobbig jag kan vara ibland. Särskillt nu när jag går och är småsur hela tiden, varför vet jag inte säkert. Vet bara att det påpekas från alla håll. Förlåt för det, det är absolut inte meningen! Har mina aningar om varför, men ska inte sitta här och ta upp det. Ju inget roligt att läsa om sånt, särskillt när det inte är något allvarligt. :) Nu spårade det ur här. Vad jag ville säga är att vad som än händer, så är stefan den där killen som jag aldrig någonsin kommer sluta älska. Även om det tar slut och jag tror att jag glömt, så lovar jag att känslorna skulle komma tillbaka om vi möttes igen. Tro mig, jag vet. Men hoppas verkligen det inte tar slut den här gången.
Sen undrar jag om han förstår hur mycket jag tycker om honom. Men det tror jag. Tror dock inte att han läser det här, han har hittils inte visat något direkt intresse för min blogg.. :p Men om min skatt läser, du är bäst.

Nu till annat. Har ni läst min och rebeckas gemensamma blogg? KOLLA DEN! :D Rebecka har gjort om designen idag, jag själv tycker det blev skitsnyggt! Jag är helt supernöjd med hennes insats.. :p
Och någon dag framöver så ska vi boka flygbiljetter ! Men det efter jag varit och kollat upp min mage, den gör ju alltid ont.. Men självklart fick jag ett brev idag där de berättar att tiden tyvärr var tvugen att flyttas.. Så måste vänta en vecka till. Kul. Ärligt talat, jag är skitglad att jag fick tid, men jag tror inte dom kommer att hitta något. Just den dagen kommer jag inte ha ett dugg ont, och jag kommer inte kunna förklara hur det känns. För det känns olika. Men det vore bättre om dom hade drop in så man kunde komma när det väl gör som värst ont. Haha, jaja allt kan väl inte vara anpassat efter mig, hur skulle världen då se ut.. Typ.. Som mitt rum, en enda röra! Och klockorna skulle bara gå hälften så snabbt så man fick mer tid på sig. Jag är inte så snabb av mig kan tilläggas. 

Meeen, hörrni. Ha en bra dag, eller kväll kanske. Jag ska sova snart för att orka upp tidigt imorgon..

♥ 


YEEEES :D

Så avslöjar Vicky sig lite också, kan det bli bättre?!  :D MOHAHAHAA

Lalalaaaa

Nu vill jag sluta , och nu vill jag ha sol. Men inget av det får jag.. RAST SNART IALLAFALL :D


Förändringar kan göra själen gott

Sitter och kollar annonser för boende i London. Det ser så himla omysigt ut, när det är palcerat en tvättmaskin i köket! Det är så på massor av olika ställen. Skumt.. Måste visa bara för det.



Bilderna kommer från olika annonser på Gumtree.com

Förbjud uppstigning innan 12!

Tidiga mornar borde absolut förbjudas! Det finns inget bra med dem. Idag gick jag såklart upp för sent, hittade inte två likadana strumpor, hann inte äta frukost så planerade att äta en macka på bussen. Glömde både mackor och matlåda hemma... Sitter nu och äter en macka från remmaren, inte pressbyrån! Den här var hälften så billig och dubbelt så god. Blir även att inhandla maten där sen. Tror nog det var pankakor idag, Mums :)

Sara den gode

Våran diskmaskin har ju gått sönder, så nu får vi diska förhand. Idag var jag snäll och gjorde det. Synd att ingen diskade igår bara, så det var värsta berget idag! Stod där hur länge som helst.. Sen gick jag ner och tog hand om hästar och kaniner också. Nu behöver inte resten av familjen komma hem till värsta röran och massor att göra när de nu haft en hel(jobbig?!)dag i skärgården.
Jag är snäll efter en dag på jobbet.. :)


Diskandes i lung och ro,
mobilen låter, kan du tro
Rebecka då en hälsning sänder
55dagar tills vi till London anländer!
Det känns spännande och jag kommer fortsätta tjata
jag skiter i om jag framstår som en ragata
för innerst inne vet alla att jag är snäll
aldrig gett någon en riktig smäll
usch vad trött man blir av att gå upp innan sex
gå aldrig i mörkret utan reflex
då kan du bli överkörd av en ouppmärksam bil
och få lära dig åka rullstol med stil
det är inget att  sträva efter
kan inte påstå det låter som semester!
Vissa förmåner kan det säkert ha
men att kunna röra sig själv, är bättre än bra
Nu ska detta verk få ett avslut för snart vill jag sova
Godnatt, jag återkommer imorgon vågar jag lova!


Haha det är kul att rimma:D



Wuhuuuu :D

600 Samtal, visst är jag duktig! Nu borde jag få gå hem... Bara en timme kvar :)

Spännande!

Mitt jobb är så intressant! Sitter just nu och väntar spännt på 500 samtal skylten! Det händer så mycket här...

Sitter annars och kollar på lägenheter i London. :) Det är rätt roligt faktiskt, även om vi inte ska leta på allvar förrän vi är där. Börjar närma sig!

Nu vill jag sova. Sova middag. Men det får jag ju inte, såklart. Bara hålla sig vaken och låta trevlig! Kämpakämpa. Det ska nog gå bra


PERFEKT :D

CDet finns bara en sak som jag verkligen är säker på och vet att jag vill med mitt liv. Det är att någon gång i framtiden skaffa barn. Inte än, jag är ju ändå bara 19år och skulle inte kunna ta det ansvaret än. Men någon gång. Och jag tror det var igår det bara slog mig helt plötsligt, om jag får en son ska han heta Casper! Är inte det typ världens gulligaste namn?:)
Sen kan hända att det inte alls blir en Casper, men chansen finns.

Meeen, nu tillbaka till verkligheten och nutiden. Hoppas snart på att 200 samtal rutan kommer upp.. :p 

Såndär morgon igen

Började ju bra.. Hann med bussen, trodde den höll på att åka när den rörde sig men det visade sig att den bara vände. Ingen som gått på än. Det var ju bra! Men, sen sätter jag mig på bussen, lägger matlåda, mackor och massor av annat i knät för att leta upp spegeln som jag visste att jag lagt ner i väskan. Hann nämligen inte med att ta på mascaran hemma. Helt plötsligt bromsar bussen in jättehårt, jag slänger mig på sakerna som jag har i knät men hinner inte riktigt med.. Matlådan flyger iväg, ner på golvet, glider flera säten fram! Trodde aldrig att den skulle stanna! Som tur var är det ju upphöjningar i bussgolvet och precis där den stannade satt det en dam. Så jag fick den tillbaka iallafall. Så sjukt det var, men såg faktiskt riktigt roligt ut. Trötta som vi var fick jag och Hanna oss ett gott skratt där ett tag :)

Nu sitter jag på jobbet iallafall, väntar spännt på att börja. Igår fick jag hela 595 samtal, ville så gärna få 600samtal skylten! Men idag, idag ska det gå!


Jag är vacker och unik, din pappa är han rik? ;)

Hem, ljuva hem

Så är jag hemma igen. Förstår egentligen inte varför jag hamnade här när jag avskyr mitt jobb som innebär att sitta framför en dator hela dagen. Ska stänga av genast när jag skrivit klart! Egentligen har jag inget speciellt att skriva heller.

Är fortfarande irriterad sen jobbet. Ringde en idiotjournalist och var helt korkad, hon ville absolut prata med någon på huvudkontoret, ingen annanstans, om sjukvård någonting. Hade bara tre på plats som jobbade på info, vet inte om de kunde något om sjukvård. Hon hade blivit kopplad till alla tre men ingen hade svarat. Hon vägrade bli kopplad igen för då skulle hon hamna i kön igen och det tog ju så lång tid. (Kan nämna att kön låg på 10-15 pers, så nu fick ju de vänta extra länge), för somsagt, de svarade inte och någon annan ville hon inte prata med. Sen sa jag:
Jag har bara de personerna som ni redan har ringt till, det enda jag kan göra är att ringa på dem igen.
Hon: Vilka ni?! Jag är EN person och vill bli tilltalad DU, jag tycker det är kränkande att säga Ni, man säger Du i sverige!

Jaja, hittils har jag lärt mig att ni är den artigare verisionen. Men hon hade inte samma uppfattning. Blev inte bättre av att jag sa ni fler gånger. Men vaddå, varför ska jag säga Du för, det var ju knappast hon som kopplat hon satt ju bara i luren. Det var ju någon i växeln som kopplat, de var ju två. Det kallar jag ni.
Sedan snackade hon om att vi var underbemannade i växeln. Just då satt vi faktiskt bara två stycken och svarade eftersom de andra var på fikarast. Som om inte vi i växeln behöver fikaraster, precis som alla andra. Usch, hon förstörde min dag, häxa!

MUMS

Fika om en kvart. Jag blev på dåligt hummör. Gör mig glad igen!

I belive in miracle

I was made for loving you baby, you were made for loving me.

Ujujuj, jag är trött. Sugen på juice. Hungrig. Lunch om 35minuter...Vill ha massagestolen. Ska inta den på lunchen. Vi får skynda oss. Den här veckan är iallafall vicky här så slipper vara ensam :)

Raindrops keep falling on my head!

AND, I'm siiiingin in the rain, I'm singin in the rain! What a glorious feeling I'm happy again!

Skulle äta frukost imorse och göra morgonmackan. Finns det bröd? JA, i frysen i källaren. Pressbyrån fick mina pengar idag igen... Trodde jag skulle missa bussen idag. Helt plötsligt var klockan 06,35 och då går bussen. Sprang runt och letade skor och allt möjligt samtidigt som jag skrek neeeeej, har bussen åkt?! Det spöregnade ute, och eftersom mitt paraply är så kasst så tog jag på mig gubbmössan. Han precis med bussen, den var också sen. Tur! :)

Väl på bussen ville vi sova. Har så svårt att sova på bussar, så lyckades inte. Jag var vaken sista hållplatsen innan resecentrum, men väl framme ryckte jag till och vaknade upp ur någon sorts powernap.  Lyckas somna precis de sista typ två minuterna, fast jag redan suttit typ 50 min på bussen.. Usch, var helt yr när jag gick av bussen.
In på pressbyrån, köpa mackor. Tappa mackan precis innan den ska upp på kassan... Vilken morgon. Nu är jag trött :p

Bara svara nudå.

Mys



Don't you just love this?

Min syrra fotar, hetaste vinkeln!


Nu ska jag berätta

Jag har precis kommit från massagestolen. Vet inte om det är det bästa eller det sämsta som finns. Både och. Iallafall, nu ska jag berätta lite om mitt jobb.

Jag är en glad telefonist, javisst
men ryggen tar stryk, så trisst!
att sitta stilla hela dagen lång,
kan inte berättas om i en vacker sång
Men vi får lön för egentligen ingenting,
bara svara när det låter ringring
Nu måste jag erkänna att jag ljög, för i örat hörs bara en ton
och plötsligt pratar man med en okänd person
De flesta väldigt trevliga, man kopplar iväg med fingret på sin hand
dock svårt att höra, vad någon säger från ett annat land
till annat land kan man även räkna dalarna och skåne,
vissa kommer nog från mars eller någon måne
de jag får prata med kommer ifrån alla grupper av folk och fä
poliser, advokater, eller sådanna med ett huvud av trä
många vet precis vad de vill
andra får man gissa vem man ska koppla till
att någon säger att man låter trevlig, är alltid roligt att höra!
men när någon ringer och är sur är det svårt att så göra
detta är ett utmärkt jobb för någon som är utbränd och inte orkar mer
men jag tröttnar på att en dataskärm är allt jag under hela dagen ser
nej, jag vill ut och röra mig, prova på något nytt
därför blir det i oktober en Londonflytt
En dag när jag är ensådär femtio år
kanske jag uppskattar om jag åter koppla samtal får! :)


Varför lägger du på?

-Varför lägger du på för?
-Jag lägger inte på, vi har inte pratat förut. Antingen var det någon kollega till mig eller så bröts det.
-Men varför lägger din kollega på?
-Vet inte, var det till växjö du ville?
-Du ser, ni pratar ju annars visste du ju inte att jag ville dit!
-Du har ringt på ett nummer som går till växjö, jag ser det på datan och vi är många som sitter i växeln.
-Men ändå...... Ni borde kommunicera bättre!
-Jag kopplar dig till växjö, varsågod.

Först pratar vi med varandra, sen kommunicerar vi dåligt. Hm.
Kan inte människor lyssna på vad man säger? Ofta man pratar om alla sina samtal med varandra, och förmodligen lägger man bara på med flit. Haha, stackars människor.

Of course

Another day at work...


I'm so happy, I'm so glad..

Köpte min resväska i lördags :D Åkte in i fredags, var utanför affären ca 18,20 och just DEN stängde såklart 18,00.. Åkte hem igen, kände att jag skulle få tillbringa kvällen hemma eftersom Stefan inte blev klar med sin bil. Lägger mig vid elva, skickar sms till stefan att vi hörs imorgon, då ringer han upp och kan hämta mig. Bara att kliva upp ur sängen, klä sig och packa väskan.
Sen åker han fel... Lyckas åka upp på motorvägen, hittar ingenstans att vända förrän i Linköping. Han kom fram iallafall, vilket är huvudsaken.

Dagen efter tog jag bussen in till stan vid tjugo i ett för att köpa väskan. Stefan sov fortfarande... Pratade med hon i butiken och nämde att jag åkt tillbaka dagen innan. Hon berättade att hon inte stängt och gått förrän ungefär kvart över 6... Jag missade med fem minuter! Ibland har man turen med sig..

Imorgon är det jobb igen. Ska skaffa fram en tia och utnyttja massagestolen. Den är helt underbar!


Och snart ska jag o becka boka flygbiljetter :D Stoooort!


Wuhuu

Ännu en dag avklarad. Nu ska jag in till stan igen och köpa resväska :D

Trolla fram mig

Vill att klockan ska vara dags att sluta nu, det här är jättetråkigt. Jag orkar inte mer just nu.
Så får vi se om jag får träffa Stefan sen med. Han flyttar ju snart.. :/ Tråkigt för mig, roligt för honom.

Svindyrt!

Tycker det är så fruktansvärt sjukt hur dyra priser det är på saker som är absolut nödvändiga. En gång köpte jag tamponger på Statoil. Fick betala 37 spänn för ett tvåpack. Men tro det eller ej, idag gick jag till pressbyrån istället där det kostade 45 jävla spänn för ett tvåpack! Tycker det är riktigt taskigt att ha så pass höga priser på något man inte KAN vara utan.

RSS 2.0