Schwoooch

SÅ sitter mössorna på! Kändes väldigt skönt att ta på dem, och att fira efter. :) Vi hamnade i folkparken bland flera andra mössor. Trevligt trevligt var det! Tyvärr hade jag ont i magen och fick åka hem tidigt.. Kunde inte sova i natt heller pga den där magen, så stannade hemma från skolan för att vila till kvällen. :) Men nu är det bra iallafall!

Så snart bär det av till skärblacka, och solning med Louise :) Sedan vidare till stan, och ut till Sveaskäppet ikväll för Kungsgårds karaokekväll. Weeeii :D

Weeehuuuuu :D

Nu har jag inte skrivit på länge igen.. Men det är för att jag haft en rätt händelserik helg. :) I Fredags träffade jag Stefan ett tag. Men det blev inte så sent eftersom jag skulle upp superduper tidigt på fredagen! Klockan ringde nämligen 02.45 och talade om att jag skulle till Danmark.
Jag, Mamma och Pappa skulle dit för inhandling inför studentveckan som börjar redan imorgon. Min syster kunde inte följa med eftersom hon jobbade. Men, vi åkte. Kom inte iväg förrän typ halv 5 vilket var en timma försent, men det gick bra ändå. Vi hann med 09.10 färjan över till Helsingör och där började vår shoppingrunda. Allt möjligt inhandlades, t.ex. en litenliten flaska som hette Girl, - For girls only! stod det på också. Så jag kände, att den var jag tvugen att köpa! Tyvärr upptäckte jag när jag kom hem att det blev inte så fruktansvärt mycket ändå. Men jag klarar mig nog:)
Efter några timmar orkade vi inte bära mer, och vi fick dessutom inte plats med något mer, så vi begav oss hem till Sverige och Helsingborg igen. (Märk att jag skriver rätt på Helsingör och Helsingborg, och jag blandar dessutom inte in Helsingfors i det hela. Jag har svårt för det där)
Vi kände att vi fått tid över, så pappa och mamma ville åka till Sofiero slott och kolla på växter. Jag är inte så intresserad av sånt, men det var trevligt ändå.
(Orkar inte lägga in bilder, vet inte vart sladden är...)

På tal om annat! Man kan tydligen inte utveckla dyseleksi, men jag tror jag gjort det ändå! Jag har aldrig förr varit så dålig på att stava som nu och typ ett-två år tillbaka. Det är sjukt. Jag skyller på Word. Om inte det hade haft ett rättstavningsprogram så hade man ju faktiskt kontrollerat sin stavning mer, men nu gör ju Word det åt än. jaja jag kanske får tillbaka förmågan att stava någon gång. Iallafall så slog det mig i helgen. Vi gjorde nämligen antireklam i fredags, då jag gjorde om O'boy. Vad smart jag är tänkte jag. Jag gör om namnet till O'now. Så la jag en fluga i o'boyen för att det skulle hänga ihop. Men efter ett tag slog det mig att det stavas ju inte now. Det betyder ju nu. Jag skulle ju skriva nej... Jaja jag skyller på Word! :) För jag är glad ändå. Dessutom hade jag bara G i engelska.


Ooh snart är det student och bal. Längtar längtar. :)

Så här ungefär kommer min balklänning se ut, fast blå. Som den med bandet runt halsen.:)


Och såhär vill jag försöka göra mitt hår. Jag har visserligen inte så tjockt hår, men på ett ungefär. :)

Snygg sminkning letar jag fortfarande efter.. :)

Snartsnartsnart!

Studentveckan börjar om mindre än en vecka! Helt sjukt . Men kul. :)

Usch, gick upp imorse, ont i halsen och ont i huvet men släpade mig till skolan ändå. Naturen börjar 9.00 så var där då. Kommer upp i till klassrummet och möts av emelie och rebecka som berättar att lektionen är inställt och att vi bara behöver skriva på närvarolista! Vafan kunde han inte ha sagt det igår för? Usch.
Iallafall så hade vi text efter ett tag. Där sitter vi och fixar lite, så kommer det in några tjejer och frågar om dom får informera om lärarmiddagen. Jag och rebecka svarar att javisst, det går bra. Så börjar dom, och möts av rop att vi ska inte på lärarmiddagen! Haha, våran klass är lite egen. Vi gör hellre saker med varandra än äter ej prisvärd mat på otten.. Kanske att jag och rebecka kunde ha sagt till från början att vi inte skulle dit... :P

Iallafall, jag fick Vg i text :D Trodde jag skulle få G så det var en positiv överraskning. Efter texten hade vi rörligbild och jag och rebecka flög på skolgården. Väldigt vacker film med vacker filmmusik. :)

Nu ska jag nog släpa mig ner till stallet. Och längta till min lediga dag imorgon! Den behöver jag, så jag inte blir sjuk till studenten, balen och allt. Vore ju synd.
Har förresten provat min balklänning nyss. Bara lite saker kvar som hon ska fixa, sen är den fääääärdig :D




Hallådär

Så, igårkväll såg vi på parlamentet. En stor besvikelse var att vi inte alls syntes i publiken! Och att dom klippt så poängen i vissa skämt försvann. Jaja, vi har sett iallafall och fick se det riktiga :)

Sov hos Stefan inatt. :) Tänkte spara in på bensinpengarna, så jag åkte buss imorse, och åkte till skärblacka efter skolan för att hämta bilen.

Idag har vi redovisat projektarbetet förresten. Gick bra tror jag, verkade iallafall som att folk tyckte att vår film var bra, det lilla de såg. Sen har jag fått reda på psykologibetyget. Blev ett Vg, mina arbeten var inte hundra bra. Men lika glad för det är jag :) Har ju typ inte gjort något alls på de lektionerna.. :P

Jag har förresten gjort en uträkning. Min bil drar ca 0,77L/mil - blandad körning. Om jag ska åka bil varje dag till jobbet i sommar kommer jag att åka ca 100mil på en månad. (Endast jobb). Om bensinen ligger på 13,49kr/L, vilket är det dyraste nu, (och det ska tydligen gå upp ännu mer till sommaren) Då kommer mina bilresor, endast bensin inräknat, inga andra slitage och endast jobbetresor att kosta 1038,73kronor/månad. Om jag köper ett busskort, typ länskort express eller vad det heter, som jag får åka med i HEEEELA östergötland, tåg och allt. Som jag fattade skulle jag även kunna åka med det till örebro, vilket vore toppen då Stefan kanske ska flytta dit. Iallafall det kosta 570kr/månad. Jag skulle spara in ca 2000 kronor under sommaren på att åka buss istället för bil! Då har jag inte räknat in 150kr/månad i parkeringsavgift... Så egentligen, med däckslitage, olja, parkeringsavgift mm sparar jag in nästan 3000 kronor på att åka buss. JAG SKA ÅKA BUSS I SOMMAR!
Åt helvete med sovmornar.


Jag kommer ha råd att åka bil på fritiden nu ju. :) Sköööönt.

Kan ju nämna också att jag är lite besviken på mina läsare. Ni är inte trogna..


Lyckad dag!

Imorse fick jag ta mig upp tidigt för att vara i skolan innan halv 8. Men det var värt det. Först gick vi på bussen som gick hela vägen till stockholm. Där blev vi avsläppta på tekniska muséet. Först hade vi lite fritid och sen skulle vi gå en guidad tur. Den var rätt tråkig, vilket visade sig ganska bra. Folk stod och gäspade och innan vi hunnit slut så svimmade en tjej.. Lite läskigt, men hon mådde bra sen iallafall.
Sedan skulle vi se en 4Dfilm. Jättehäftigt tyckte jag! Läskigt när det helt plötsligt flög fram en insäkt precis framför ögonen.. Eller när det snöade och blixtrade.. Eller när det sprutade vatten.. Det var roligt iallafall!

image47

Efter det bar det av in till stan där vi började med att äta. Eftersom det var så mkt kö överallt så hamnade vi på Mc Donalds.. Sedan snurrade vi runt lite och det första jag, becka och emelie hittaade var en varsin snygg tröja! Helt underbara. Olika fast ändå lika.

image48

Sedan hittade jag en studentklänning som jag verkligen blev supernöjd med! Jättegullig :) Ett par skor köpte jag också. Så väldigt nöjd med shoppingen!

Efter det bar det iväg till Svt där vi skulle se inspelningen av parlamentet. (Som förövrigt visas på Tv4) I röda laget var Magnus Betnér & André Wickström och i blåa laget var Clas Malmberg & Henrik "Fester" Dorsin. Väldigt roligt var även det här. :) Kolla Parlamentet på Tv4 på söndag! Klockan 20.00 el 20.30 tror jag. (Titta efter våra snygga tröjor)

image53

När det var slut åkte vi hemåt med ett stopp på McDonalds i södertälje..

Duttia sara :D

 Nu har jag skickat in komplementskrivdelen till psykologin, och även Skinner grejen. Tror tyvärr inte att det blev så bra, så räknar inte med mitt Mvg, men hoppas iallafall! Ett Vg borde det bli.. :) Skönt att ha det gjort ändå!

Då är det bara projektredovisning på måndag, vi måste skriva manus. Men det är ju lätt, vi vet ju vad vi har gjort! Sen är det religionredovisning på tisdag. Sen tror jag faktiskt att det är helt och hållet slut med skolarbeten! :D Så skööööönt! 

Jag har endast FEM riktiga skoldagar kvar till mösspåtagningen!
Jaja, nu måste jag fixa till något att äta, sen ska jag torka utemöbler så de är rena till min student :) Yeeeehu. 


Jag hade skrivit massor här.. Men det försvann. Så orkar inte skriva allt igen, men kan säga att jag har varit ännu duktigare nu! Ridit BÅDA våra hästar. shit, jag är bra.

Vaknade med den här sötnosen på min arm imorse. :)

Men fy!

Nu har jag varit sådär dålig på att skriva igen! Får bli slut med sådana dumheter. Men  det ska jag ta igen nu, genom att uppdatera lite.

I måndags kan man undra, vad hände då. Jo jag var i skolan, skämdes gärnet för min bil som fortfarande är smutsig.. Gjorde teoriprov i make upen, hoppas innerligt att det gick bra, för det är nämligen så att jag fick MVG på det praktiska provet som jag hade på tisdagen! Så, hoppas verkligen det gick bra på provet så jag får bra betyg. Borde ju få VG iallafall.

Sedan på tisdagen åkte jag till Stefan, uppsminkad och dan. Den där vardagssminkningen vi gör på make upen, är väldigt mycket smink. Snyggt till fest! I alla fall, vi somnade. Sen ringde mamma vid nio och frågade om jag inte skulle åka hem eftersom jag skulle tidigt upp till skolan dagen efter. Nyvaken svarade jag att det kanske jag skulle. Så åkte jag hem.

Idag har jag och Rebecka gjort klart våran guide till att bli känd! Kan nästan garantera att man blir känd genom att genomföra våra tips. Superbra blev den! :D Sedan tittade vi på minutfilmer hela rörligbild lektionen, och vi brainstormade, (oerhört mycket, slutade med att vi tog lärarens förslag för vi inte kom på något), om slutprojektet. Vi ska få in hela gruppen på en film. Kan nog bli kul, mer om det senare, kan ju inte läcka ut idén nu .. :P


Haha hade fått en komentar av anton att han inte alls var dryg i fredags. Men alla som känner honom vet ju att han var det, även om ni inte var med. :)

 Jag och Sabina i fredags. :)
 Jag och  Ella i finland för ca 3 år sedan. Hon ser väl en aning bitchig ut om jag får säga mitt. :P

Förresten, haha. Loggade in på Vissel.se häromdagen. Såg då i min gästbok att några hade skrivit grattis. Började fundera på vad de menade, då jag inte fyllt år sen i mars. Sedan hade en kompis skrivit ett mejl också, och det visade sig att jag blivit utsedd till veckans babe på deras comunity! Haha de utser en varje vecka. Jag hade missat den bilden på förstasidan när jag loggade in! Det var lite roligt tyckte jag.. Och sjukt! :P :D

image45


Tälta.

Så, nu är jag hemma. Igår åkte jag till Stefan någon gång på eftermiddagen, han packade in sina grejer i bilen och så gav vi oss iväg. Vi skulle tälta! En bit utanför Finspång var målet. I själva Finspång tankade vi, och jag kollade vad mätaren stod på. Vi åkte, och åkte fel från början. Och efter början, och hela tiden. Vi hamnade totalt fel och åkte runt i ca 30-40km/timmen på massor av små grusvägar. Vi åkte och åkte, och letade. Kom vi fram? Nej. Det tog tid. Efter ett bra jäkla tag lyckades vi ändå komma fram. Tror vi varit på varenda liten grusväg som finns där alltså.
Iallafall, jag kollade på mätaren. Från finspång hade vi åkt 10.6mil. Helt otroligt sjukt, vi var framme vid 20.30 ungefär. Dessutom skulle jag ätit innan jag åkte hemifrån, men Stefan tyckte vi skulle åka på en gång, så kunde vi grilla när vi kom fram. Gissa om jag var hungrig! I varje fall så var vi framme, det var skönt. (Bilen var smutsig..) Stefan ska hjälpa mig att tvätta den någon dag!

Jag började sätta upp tältet, något jag inte gjort på flera år då det inte gick något vidare bra den gången. Men det är en annan historia. Efter många om och men så var det uppe iallafall. Även om det hängde lite. Efter ett tag blev vi trötta och sov. På morgonen gick Stefan upp hur tidigt som helst, och klockan 06.45 dras tältpinnarna upp ur marken, och tältet rasar. Där ligger jag och försöker sova. Han påstår att det gick förbi en älg och att det var den som rasade tältet. Jag har dock mina misstankar om att han ljuger.


På grund av äckliga myror så åkte vi hemåt redan vid 07.30. Jag kollade på mätaren innan för att se hur långt det faktiskt var. Väl i Skärblacka hade vi åkt ca 4,6 mil och det hade tagit ungefär en timme. Förstå hur fel man kan åka! Nu lär vi hitta nästa gång iallafall. Även om han borde gjort det när han varit där så många gånger tidigare.


Haha förresten, vi åkte förbi ett hus. Hela trädgården var full med figurer! Tänk er trädgårdstomtar fast det inte var tomtar. Det var alla möjliga figurer! Det såg så kul ut, jag tänkte på Narnia! Fasen att jag inte tog kort!

Jaja, väl hemma hos Stefan igen, åt vi frukost och somnade. Vaknade vid två igen ungefär. Men skönt att sova utan att ett tält rasar.


Visdomständer, - Vad är det att ha?

Jag vill seriöst inte ha mina visdomständer. Dom är bara ivägen och gör ont. Just nu gör dom så att jag biter mig i kinden exakt hela tiden och det gör skitont! Jag kan liksom inte bita ihop ordentligt. Måste ringa tandläkaren, jag vill ta bort dom.

Jajaa, lite om igår. Var ute med Sabina. Först var bara hon och jag hemma hos henne och gjorde oss iordning och så. Så satt vi oss ute på en filt, drack och pratade minnen och annat skoj. Jättemysigt! :)

Sedan skulle vi gått till palace, men vi ångrade oss i sista stund och det blev gamla hederliga otten istället. Väl i kön dyker ett välkänt glatt ansikte upp; Anton! Sedär. Han var som vanligt dryg hela kvällen, men vi är ju vana! Det var en rolig kväll i allafall.


Ikväll ska jag till Stefan. Vetefan vad vi gör. Skulle tälta, sen inte.. Och nu lutar det åt att vi ska det ändå. Jaja det blir säkert  bra tillslut. :)


Ha en superbra dag, så lägger jag in sveriges fulaste vimmelbilder sålänge! ;D


 Kanske jag somnade till en stund där? Eller vad gör jag egentligen..


Helg snart!

Nu skrev jag inget igår heller. Men gjorde faktiskt klart skolarbete, duktigt va? :) Nu är det i alla fall sista dagen i skolan. Ikväll ska jag nog ut med Sabina, kulkul :)
Imorgon ska jag tälta med Stefan tror jag. Vet inte om det blir bara vi eller fler. I alla fall så tyckte han det skulle vara en jättebra idé att ta med en bärbar DVD och en skräckfilm. Haha jag skulle vilja åka hem om jag inbillade mig ett ljud, UTAN att ha sett någon film. Hur skulle det gå?

Menmen. Nu är det snart slut överhuvudtaget. Skolan alltså. Inte alls långt kvar! Sen blir det att jobba fram till september. Det är så länge jag vet att jag har jobb. Undra vad som händer sen? Den som väntar får se! :) Jaja, nu ska jag se vad jag ska göra. Ha det bra!

Vad dåligt av mig!

Nu har jag inte skrivit sen i förrgår. Ajaj, inte bra när man ska bli känd på det här. Nu skriver jag iallafall!


Igår hann jag verkligen inte, gjorde ju klart min bokanalys! Så jäkla bra av mig. Idag har jag verkligen inte haft tid i skolan heller. Textlektionen som brukar bestå av mest surfande på internet, bestod idag av att göra klart guiden till att bli känd. Dock blev den inte klar. Men nästa vecka förhoppningsvis! Underbar blir den.
Sedan hade vi rörligbild lektion. Jag och Rebecka var klara med våra minutfilmer, och då det var så fint väder tyckte vår lärare att vi inte skulle behöva sitta kvar där. Så vi slutade halv 3 istället för halv 5.


Efter skolan åkte jag direkt till Stefan. Det var så varmt, så vi gick och satt oss i bilen (som var ännu varmare) och så åkte vi till samma skog där det var så mörkt på natten. Nu var det riktigt fint! Så gick vi ur bilen och gick. Och vi gick och gick och gick. Tillslut kom vi fram till en jättefin skö. Väl där kom vi fram till att det skulle vara roligt att tälta i helgen. Så tror det blir att göra det. :)


Min syster är rätt ego. Hon har tryckt upp en tröja med sig själv på. Nu har hon den på sig.. ;P Menmen, det är hon det.


På fredag blir det utgång med Sabina! Vad roligt det ska bli. :) Nån som vill med? Kommer bli toppen, var länge sedan jag var ute nu. Börjar bli gammal och gaggig. Det ska ändras i helgen. :)




Stefan är bäst. <3


Ny dag, nya möjligheter.

Kan man säga. Eller ny dag, samma möjligheter. Fast inte riktigt det heller. Idag har jag faktiskt fler möjligheter än igår att tex skriva klart min bokanalys, då jag nu har tagit med mig frågorna hem. :) Jag ska görat dessutom. Idag, eller imorgon. Det är inte så mycket att skriva nu, har faktiskt skrivit endel.

Ingen som råkar ha en psykologi bok eller mediekommunikations bok som det står Sara Söderlund i förresten? Dom är helt borta båda två.. Förstår inte. Jaja de kommer väl fram förhoppningsvis.

Idag skulle vi slutat tre. Eller tjugo i 5 egentligen men naturen var inställd, sen hade vi ingenting att göra sista lektionen så vi fick gå. Skönt, då hann jag med halv 3 bussen hem! För jag åker faktiskt buss då och då även att jag har körkort. Blir lite dyrt att åka bil varje dag. Riktigt så rik är jag inte, inte än iallafall. Är ju inte känd än. När jag blir det räknar jag med superhög lön så jag kan dela med mig till nära&kära men ändå ha så jag klarar mig själv. Det skulle vara skönt. Men jag vill ändå jobba för mina pengar, annars känns det inte äkta. Vill ju inte snålåka på någon annan, jag kan också jobba för mig! :)


Nu är det typ 17 skoldagar kvar för oss som är lediga på torsdagar. (Jag räknar fram till utspringet nu) Det känns helt otroligt! Fränt.


Ååh på fredag ska jag nog träffa Sabina. Vi ska typ ut eller något tror jag, så kul! Har inte träffat henne på jättelänge.. =/ Synd! Men då ska det bli roligt iallafall! :)


Och jag måste bara säga; Vår lille klasskompis Anton är lite speciell. Vaddå att killar är bättre än tjejer? Det handlade hans argumenterande tal om. Jag ska slå honom. Det finns folk till allt. Han finns för att provocera. Och för att öva sig att slå på. ;)

image6
Haha utgång till Otten en torsdag för länge sedan.
Så här fullt var stora dansgolvet. Rebecka, Klara & Frida var på iallafall. :)


SHWOOOOSCH!

SÅ snabbt har dessa tre år i gymnasiet gått. Helt sjukt, om en månad exakt har jag haft mitt körkort i ett år, och om en månad och en dag springer vi ut! Aaah, vet inte om jag ska skratta eller gråta. Känns så skönt att klarat gymnasiet och allt, men ändå. Vad ska man göra nu? Jaja det blir nog bra, det är ju det här jag längtat efter! :) 

Den här helgen har också gått snabbt. Har egentligen inte gjort så mycket. Min faster fyllde år så vi var där i fredags, och igår åkte jag till Stefan. Vi kollade på film, sen ville vi inte vara inne så vi tänkte gå en sväng. Då åkte vi iväg, han visade vägen. Rakt in på en kolsvart enslig grusväg, hur långt som helst. Bara skog..  Vi gick ur bilen och skulle gå, men det var så mörkt att vi inge såg nånting, så vi gick tillbaka till bilen igen. Jag måste bara säga att jag är så sjukt mörkrädd. När jag var liten sa pappa att det skulle gå över, men det har det inte gjort. Och där var vi mitt i en kolsvart skog. Jag låste bildörren! Haha, känner mig en aning barnslig men alla är rädda för något kom vi fram till. Usch, det var hemskt faktiskt. Var skönt när vi kom till asfalt och lampor igen! :P 
Sen somnade vi. Och vaknade imorse av att det var soligt, jättevarmt och fåglar kvittrade. SKÖNT tänkte jag. Sen skulle jag hem, gick ut genom dörren och möttes av spöregn! Stora jättestora vattendroppar bara öste ner. Runtomkring var det blå himmel och några vita moln, men över Skärblacka öste det ner. I Kimstad såg det inte ut att ha regnat något, och här hemma i Skärkind har det varit soligt och varmt hela dagen. Inte en droppe regn :)


Nu lagar jag mat. Klyftpotatis som är en aning mosad av någon anledning.. Och fläskfilé som aldrig blir klar. Sås har jag lyckats få till iallafall, den står i kylen. Duktigt va? :P


Ha en bra dag!


Underbaaart :)

Det mesta. Utom ont i magen, men vafasen. Min dag är gjord! Yeeej. I vilket fall, jag ska till Stefan senare om inget oväntat händer. Då blir jag ledsen. Men nu är jag glad :)

Har försökt plugga, och känns som jag gjort nästan så mycket jag kan nu. Det känns skönt, en lättnad! Bara lite kvar nu.. Eller beror på. Har jag gjort min projektrapport helt fel så har jag ju hela den att göra, men är den rätt så är den nästan klar :) Hoppas bara den är bra, och att jag får bra betyg.. Hatar att den är 1/3 av betyget. Tänk om den är jättedålig, vi har kämpat så mkt med filmen och jag blev så nöjd med den. Sen drar den här rapporten ner betyget`?! Vad skulle kunna vara värre? Usch, jag är nervös för det. Vill ju ha bra betyg i det här när vi lagt ner så sjukt mycket ledig tid och så många sovmornar på det..

Och psykologin sen.. Gör jag arbetet bra nu och ett till bra så kan jag få MVG :D Jag blev så glad när hon sa det. Hoppashoppas jag lyckas. Plus att har jag varit duktig i rörligbilden nu och är i slutet så kan jag få MVG där också :D Det skulle ju vara sjukt underbart. Menmen, jag får mina betyg om typ en månad.. Då får vi se om dom är bra eller inte.

Min magont börjar gå över. Kanske hjälpte min Ipren ändå, för en gångs skull? Förresten så kom jag in på något forum en dag när jag satt och kollade runt lite på nätet. Där var det kvinnor som skrev och pratade om olika verktabletter, och graviditet och så. Visste ni att ex Ipren och Treo kan försvåra för någon att bli gravid, och att de kan orsaka missfall? Helt sjukt, undra om de står i bipacksedeln. Det gör det säkert, men det är ju ingen som läser när det är så kända märken. Jaja, bra att veta den dagen man vill bli gravid. Då ska jag läsa alla bipacksedlar noga. Undra om man äter det nu, om de blir svårare i framtiden då, eller om det bara är för stunden? Hm. Jaja, orkar inte tänka på framtiden just nu, har så mycket annat som händer nu och som känns viktigare för tillfället.


Jaja, kanske återkommer senare. Klockan är ju faktiskt bara ungefär 10. Ha en bra dag, det ska jag!

Haha hittade lite gamla bilder. Jag någongång i 6an och min häst/giraff..


Wuuh.

Imorse vaknade jag av kramp i magen. Igen. Bra start på dagen.. NOT. Menmen det var fint väder i alla fall. Ända tills jag tog fram frukosten och satt mig på alltan för att äta. Termometern visade ca 30grader. Efter ungefär en halvtimme visade den 20grader och efter en liten stund till 15.. Jag hade ju tänkt sola en stund!

Jaja i vilket fall som helst så skulle jag och Ella ut och rida. Vilket vi även gjorde. Rätt skönt faktiskt, inte för varmt, inte för kallt. Lite för mkt blåst bara, men allt kan ju inte vara perfekt.

Det mesta annars är rätt perfekt faktiskt. Förutom allt skolarbete som ska göras klart innan nästa vecka, men annars känns allt så bra. Superskönt! :)

Börjar bli skapligt hungrig just nu, men orkar verkligen inte laga mat. Som jag nämnt tidigare så är inte matlagning min starka sida, så det är något som jag gärna undviker. Mat får jag ju ändå. Men kanske ska koka lite nudlar.. Måste tänka på saken ..

Usch vad negativ jag låter även fast allt är bra. Ska sluta med det nu.

Vi ska åka och fira min faster sen, då brukar man få gott fika. Sen ska jag eventuellt träffa Stefan om det inte blir försent, annars får det bli imorgon. Men hoppas idag, för då är min dag gjord :)

Vi hade tänkt att åka till stan, det finns ju karuseller nu. Men vart tog solen vägen i dessa tillfällen? Blir nog film.. :)


Men ha en bra dag nu, jag ska försöka hitta på något att äta! :)


EN MÅNAD :)

Idag har Stefan och Jag vart tillsammans en hel månad! Fränt va? :)

Igår gick vi till Bygdegårn där det var pubafton. Alla var jättefulla och vi kände att vi låg lite efter, så vi bestämde oss för att gå hem igen. Väl nästan hemma kom vi fram till att vi ville också festa lite och jag erbjöd Stefan att låna pengar, men det ville han inte. Han ville inte heller låna av pappa. Då fick vi åka till skärblacka för att hämta pengar åt honom, sen bar det iväg hem igen och tillbaka till bygdegårn. I det tillfället kändes det som om alla var väldigt sega och deras festhumör började trappas ned. Efter ca en halvtimme-timme gick vi hem igen, såg en film och somnade. Efter några timmars skön sömn vaknade vi och konstaterade att nu har vi varit tillsammans en hel lång månad :)

Vi har köpt latte pulver och cappuccino med daimsmak. Det är gott, men jag har en känslig tunga så den har jag bränt. Fattar inte det. För mig är allt starkt, sånt som andra tycker är smaklöst. Och är något lite för varmt så bränner jag mig direkt. Ajaj. Menmen, jag är van.. :P



RSS 2.0