Inte långt..

100 Dagar kvar tills vi flyttar till London har Rebecka räknat ut! Så, vill du säga något till mig - bäst att göra det nu. :) Good or bad. Förmodligen har jag något att säga till dig med. Good or bad. Troligtvis bra. Det är det jag är bäst på. Faktiskt.

Men nu tjatar jag igen. Det ska bli så kul! Hoppas jag iallafall.

Haha det ringde en idiot idag. "Jag vill prata med (något jag inte hörde)"
Jag svarade "Ursäkta, vem sa du att du ville prata med?" Killen/mannen/gubben svarar "Alltså, kan dom inte ha namn som man kan uttala?!"
Vad svarar man på det? Jag kopplade honom till stället personen jobbade på eftersom jag aldrig fick namnet..

Jag ska sluta oroa mig för saker&ting. Det är inte bra för mig har jag hört. Dessutom ska jag sluta tänka. Jag ska bara fortsätta allt som ingenting. Brukar vara rätt bra på det faktsikt, men ska bli ännu bättre! :)

Och imorgon är det bara 99 dagar kvar. Det minskar. Känns overkligt. Vi har tillochmed bokat boende för första veckan nu :)

Jag får aldrig veta någonting, ska det vara så? Jag tycker inte det..

Förresten. När man har ett jobb där man inte behöver göra så mycket annat än att svara på samtal. (Svarade förövrigt på över 400 samtal idag. Duktigt Sara! ) Då iallafall kan det hända att man går och köper en tidning. Inte vilken tidning som helst. Med olika former av korsord osv i. Jag och Vicky är bäst på de enkla tidningarna!  Jag har snart gjort klart min. Vicky köpte en ny idag, för hon klarade inte resten i sin. Jag vill också ha en ny nu, min är inte rolig längre. Dessutom såg jag att sista dagen att skicka in till tävlingen är imorgon. Jag som ville ha den där kameran.. Jaja. Nästa tidning ska jag skicka in! :) Och vinna! Såklart. Vad jag försöker komma fram till med det här är att jag är asbra på suduko! Eller hur det stavas. Men det trodde ni inte, jag klarar varenda en! :D Wuhuu.

Men nu orkar jag inte skriva mer just nu. Eller jo, Någon som vill köpa en biljett till Björn Gustavsson när han kommer till Norrköping 10 Oktober? Kan tyvärr inte gå..


Sjunger jag fint för dig?

Den frågan fick jag, när jag svarade i växeln. Skulle säga min vanliga fras när det låter konstigt. Jag hackar mig fram, "Kri....ii...iminalvårdens växel?" Låter förmodligen en aning förvirrad. En person svarar "Sjunger jag fint för dig?"
Haha det gjorde min dag. :)

Och vi flyyyyr från allt som är jobbit här i Sverige. Till London. Tänka på annat. Det är bra, jag tänker för mycket, jag vill för mycket, jag hoppas för mycket.
Därför jag tjatar om London så mycket. Det är något som är roligt att tänka på :) Jag låter så deppad märker jag. Men det är jag inte. Tänker positivt faktsikt på det mesta.
Fast jag blir bara så besviken på vissa ibland. Eller på mig själv för jag är så lättlurad.. Sjukt, men sant.

Jag hade skrivit en gång redan, men det försvann.. Dumt :P

Vi ska ha drinkkväll imorgon! Hoppas drinkarna blir mycket godare än sist, då var dom nästan odrickbara.. Sen planerar vi en tripp till Liseberg snart. Kanske nästa helg redan. Kul! :D Försöker hålla mig sysselsatt hela tiden..

Jag saknar mina torsdagssovmornar.. Försov mig imorse. Som jag trodde. Behöver torsdagssömnen.. :P Dessutom saknar jag min jacka och telefon... Jag är så slarvig!

Igår var jag och Vicky till pressbyrån. På vägen tillbaka säger hon "Är inte det där Michael? Den där blonda..."
Jag tittar men ser ingenting. Sen vänder jag mig en sista gång, och där är han! Numera är han min lilla apelsin. :)
Var inte så illa som jag föreställt mig iaf.. =p

:):)

Såg att jag avslutat mitt förra inlägg snyggt. Jag hade skrivit mer, men det försvann visst. Inte så lätt att skriva och svara i telefon samtidigt, plus att det dessutom ska bli rätt!

Känner mig så taggad inför London. Nu tjatar jag igen. Kan inte hjälpa det.

Men usch, vilken lång dag det varit idag! De där timmarna fram till jobbet gick så sakta. Ringer så lite nu. Sen är det något fel, så det ringde hela tiden i sidotelefonerna idag! Var ett jäkla ringande. Hoppas det är bättre imorgon.

Fikade med lille Jakop idag också. Det var trevligt. Och gott med latte. Som jag inte ska dricka egentligen, men kan ju inte låta bli.. :)



London bridge is falling down, falling down..

Utkast: Fick ett ...

Fick ett roligt samtal förut. En person ringde och jag svarade som vanligt. Blir helt stäld av hans fråga;
-Sitter du i fängelse?
Jag: -Va? JAG? Nej!
Han: -Okej, du lät så trevlig..

Kul iallafall att jag låter trevlig! Men varför skulle jag svara i växeln om jag satt i fängelse? :P

LONDOOOON! :D Var bara tvugen.. :) Sl

Yee :)

Ska till Rebecka efter jobbet. Vi ska svara på alla mejl vi fått angående bostad i London :D Shit vad svar vi fått på bara så kort tid! Skitkul! :D Så ska vi dra till banken någon dag för att prata om försäkringar, bankkonto osv. Det är allvar nu !
Och så fick vi svar från ams, så nu vet vi vart vi ska vända oss lite mer.
Jag längtar! Som fasen.

Dessutom ska jag o vicky bli duktiga. Nu ska jag köpa busskort, sen kan vi stanna kvar efter jobbet och träna lite. Vi behöver det efter att sitta still så mkt. Dessutom finns solarie här som är bra mycket billigare än andra. Wehu :)

Känner mig stolt just nu. Hoppas dessutom på lön på onsdag!

:)

Midsommar igår.

Tack för en trevlig midsommar :) Kom en drös människor hit. Jag hade kul, hoppas ni hade det också. Var ju endel nya ansikten också, alltid roligt! Men usch vilken huvudverk jag hade imorse! Det gick inte över med ipren.. Det gick över efter en kopp kaffe. Fan, kaffeautomat på ett lite långtråkigt jobb har nu visat sig vara mindre bra...

Jag vill till London! Nu egentligen. Alltså, jag har nog aldrig varit så säker på att vilja göra något, som jag är på det här! Heltsjukt. Jag kommer tjata om det här nu, men det ska verkligen bli kul. Så vi måste verkligen genomföra det här nu Rebecka! För isåfall flyr vi från Sverige om ungefär tre månader. Underbart skulle det vara! :):) Värsta erfarenheten, och just nu kan jag knappt vänta tills jag får bli vuxen och lära mig ta hand om mig själv. Vill veta om jag skulle överleva utan mamma och pappas tjat. Jag tror det. Men får aldrig veta. För så fort jag ska göra något, då är dom där och säger hur. Typ, allt från att städa och laga mat, till att flytta. Jag vill prova själv. Men ändå skönt att ha stödet. Men liksom, vill själv-kan själv! Känner mig som ett litet barn som inte vill ha hjälp. Men jag ÄR fortfarande ett litet barn, ett litet barn på 19år och tre månader. Nu vill jag klara mig själv.
Jag har ju faktiskt massor av grejer redan. Tre kastruller, fler lär jag inte behöva. Helt sjukt mycket glas, en servis, två slickepottar,mått,bestick.. En riskokare som jag fick av min underbara vän Michael :) Liksom, vad mer behövs?
Det finns ett svar faktiskt; Erfarenhet! Det är den jag vill skaffa mig nu. Jag kan själv. I think..

Förresten. Om någon läser detta, som är i London, eller har varit (även ska), eller känner någon som vart där så skulle jag och Rebecka bli superglada om ni hör av er och ger oss lite tips. Vi behöver liksom bara lite allmänna råd om hur man klarar sig där borta, och vad man ska tänka på osv. Så om du har minsta lilla tips du kan ge oss, så skicka ett mejl, eller en kommentar här eller vad som helst. Vore supersnällt!
Tyvärr har jag ju inte så många läsare, men ibland råkar det titta in någon som inte brukar läsa. Så det är väl värt ett försök iallafall. :)




Tar ni emot oss, London? :D

Efter regn kommer sol.

Efter krig blomstrar världen. Tänk att något så dåligt kan utvecklas till något så bra! Helt sjukt, trodde jag aldrig. :)

Just nu är jag fulländad. Heter det så? Egentligen är det inte jag som är det. Utan mitt liv. Faktsikt, tro det eller ej. Bland annat ska jag förmodligen flytta till London i höst med Rebecka. Om det blir av, vilket det måste. Vet inte hur länge vi stannar, men minst två månader iallafall. KUUUL :D

Och idag är det midsommar. Tror den kommer bli bra! Ska snart göra mig iordning för att fara bort till en långgranne. Blir nog kul :) Sedan kommer Becka och tror Moa och Emelie :) Även Jakop och hans vänner med roliga namn. Blir nog väldigt trevligt tror jag. Synd bara att solen inte verkar vilja vara med idag.

Umgicks med Ante igår, och då slog det mig att jag har massor av bilder på oss. Dessutom kommer jag få fler idag av Rebecka. Dom är jag lite nervös för. Rebeckas kameradisplay fungerar inte, och vi tog rätt många bilder tror jag. Vet ju inte, för såg inte om det blev något. Dessutom var det på studenten, och utseendet efter lite alkohol brukar försämras ganska bra. Men ändå.
På tal om det så har jag fått fler bilder från min stundetfest. Dom vi tog ser jag mest glad ut på alla kort, men dom jag fick nu ser jag helt borta ut på alla kort. Hur kan det bli så? :P

Kom på en nackdel med London om det blir av. Vi åker i början av Oktober, och jag tror det är nån gång i den månaden som Björn Gustavsson kommer till Norrköping. Jag har biljett dit, men åker jag så kan jag inte gå. Måste isåfall hitta någon som vill köpa den. Kanske inte det lättaste att sälja EN biljett.. Vem vill gå själv liksom. Aja, det är väl ioförsig det minsta problemet. Det kanske inte ens är bestämda platser, då går det ju.

Men ha en superbra midsommar! Och ha en superbra början på resten av året. Det är ett bra år. :)

Hallåhej.

Visste hur det varit. Men det här trodde jag faktiskt inte. Även om jag misstänkt det.

Nu längtar jag till imorgon! Jag och Rebecka ska planera London, massor! Vi måste ringa skolan. Och så måste vi träna vår accent. Och jag hoppar dom där engelska samtalen, tycker inte om dom. :P Men vi ska träna, sen kommer jag klara allt :D
Fyfan vad kul det ska bli! Jag längtar verkligen. Men ärligt Rebecka. Vi måste ju nästan bli ett partyband som gör kvällen på krogen. Skulle vara så sjukt kul! Och bara spela bra låtar. Haha :) Jag har värsta visionerna nu. Och det måste bli av, annars blir jag riktigt, riktigt ledsen. Men jag tror det blir, det känns så i hjärtat! ;D

Ska jobba på nu :)

Högre lön.

Visst! Jag har fått löneökning sen förra året. 500 kronor mer i månaden. Nu tjänar jag massor av pengar.
Kommer dock bli arbetsskadad i år med. Varje samtal kommer avslutas med antingen; Vaaarsegood. Eller; aa, Tack heeej. Dessutom kommer jag låta supertrevlig och artikulera (eller vad det heter) lite extra. Försöker nämligen det.
Rätt skönt här ändå. Men det är jobbigt när man får tillbaka samma person hela tiden, för verkligen ingen svarar på en hel anstalt eller frivård. Kasst.

Förresten. Lite roligt att få sms. Jag ska tydligen ringa folk. Seriöst, vem skickar sms till en telefonväxel? :P Smart.

På onsdag ska jag bege mig hem till Rebecka. Vi ska kolla lite inför vår eventuella Londonresa. Isåfall ska vi kanske gå en Film fighting kurs som börjar 4 october. Fränt skulle jag vilja säga. Och kul! Och dyrt.. Allt har både fördelar och nackdelar.

Igår var nog en av mina värsta dagar på länge. Usch. Skönt att tänka på annat under dagen iallafall, vill just nu inte sluta.. Uschusch. Ibland går inte saker som man vill. That's life I guess.

Men hoppashoppas på London alltså. Rebecka, vi måste försöka göra det här! Skulle vara sjukt kul och sjukt skönt att byta miljö. Vill just nu bara härifrån! :) Vi ska bli kända. ;D

Ha en bra dag. Have a nice day. Jag kan även engelska. Även om Viktoria får ta mina engelska samtal..

Jobbjobbjobb.

Imorgon börjas det. Allvaret som pappa brukar säga. Då börjar mitt jobb. Är du kriminell finns chansen att vi pratar i sommar. Jag jobbar nämligen i telefonväxeln på Kriminalvården. Har jag sagt det förut?
Inte världens roligaste kanske, men det duger. Liksom, man har någonting att göra varje dag iallafall. Även om det är samma sak. Men måste säga, att usch vad jobbigt det kommer bli. Har ända sen tvåan haft mina sovmornar på torsdagarna. Tror sen tvåan? Åtminstone länge. De veckor den har försvunnit har jag blivit helt död på fredagen, och kommande helg. Hur ska jag klara mig nu när jag börjar 8.00 varje morgon? Och när inte mamma och pappa jobbar längre måste jag ta bussen som går 06.35. PIIIP. Se, jag har det inte så lätt alltid. Men vafasen, vem har det. Utan motgångar kommer man ingenstans. Man ska ta dem med en nypa salt.
Efter regn kommer sol. Efter sol kommer regn. Och så fortsätter det. Jag ser positivt fram emot den här sommaren. Jag kommer få prata med hundratals olika människor. Spännande! Man vet aldrig vad de har att säga. Och detta bara under jobbtid. Har planerat att knyta många nya kontakter under den här sommaren. Fortsätter liksom i studentveckans spår. Fast med mindre alkohol. Det går endå kan man säga. Men man får väl se vad som hinns med på helgerna. Dom är inte så långa. Fredagkväll-Lördag-Söndag. Jaja, tillräckligt för att man ska försöka få ut det mesta av dem.
 
Häromdagen när jag var på studentfest pratade vi om människor som liksom gör allt för att få några år till att leva, men de lever inget roligt liv. Är det värt det? Jag tror jag tycker det är bättre att leva och ha kul, och liksom dö när tiden är inne. Inte försöka förlänga. För har man haft roligt, då har man ändå levt ett liv som är värt att leva, och man dör med ett leende på läpparna. Jag vill dö leendes. Även om det skulle vara imorgon, så har jag haft ett superbra liv. Jag vill inte dö imorgon. Jag vill ha roligt längre, men OM jag skulle det, så vill jag säga att alla människor jag haft omkring mig har gjort mitt liv perfekt. Men som sagt, hoppas ni stannar och fortsätter med det. För jag är bara 19år och vill ha roligt typ så länge min kropp orkar. Och det är länge till. Men om jag blir en gammal, sur tant som bara ser livet negativt, då vill jag inte leva längre. Men det kommer jag aldrig bli. Om inget drastiskt, hemskt händer. Men det kommer det inte göra. För sånt händer inte mig. Har jag hört. Det känns skönt.

Nu alla, gör vad du tycker om bäst för du har bara ett liv på dig! Lev väl.

Om man tänker..

..för mycket kan det bli antingen bra eller dåligt. Jag har tänkt och kommit fram till något jag hört.
Slutet på något gammalt är början på något nytt. Men visst kan något nytt börja, även om något gammalt inte slutat?

Ny dag, nya tag

Rättning. Emelie berättade att det heter Ouzo. Orkar inte ändra i texten, men Ouzo!

Idag kommer bli en bra dag. Tror jag. Det känns så.

Igår blev jag rökförgiftad. Vi var i Vånga eftersom min kusin tagit studenten. Dock såg vi inte mycket av honom eftersom han var trött och sov. Det var fullt med knott. Pappa och Seppo rökte cigarr för att bli av med dom. Och drack alkohol. Vi kom fram till att det var alkoknott där. Dom störtade ner i Ouzen. Heter det Ouze? Iallafall den där spriten som smakar lakrits. Jag drack inte, jag körde. Iallafall. Knotten försvann inte. Pappa ville elda. Seppo hämtade deras hink de hade som soptunna vid datorn. Den var blank o fin. VAR. Den hade trähandtag. HADE. De började elda på gamla papperstalrikar, plastmuggar och allt de hittade som kunde brinna. En rök spred sig över hela sällskapet. Det sved i ögonen och vi hostade endel. Man fick nästan anstränga sig för att se dom som satt på andra sidan bordet. Men knotten försvann och det var tanken. Det fungerade. Nu vet jag vad jag ska göra på kommande fester där vi lider av knott.
Bort med knott. Det rimmar nästan. Det var en trevlig kväll iallafall. Nackdelen är väl att mina kläder stinker rök från alla möjliga material nu. Men ändå.

Förresten hittade Rebecka en stuntskola i London. Om du åker Rebecka, då följer jag med. Det lät askul! :D
Nu börjar denna dag. Tjohej.

Så..

Satt på vår alltan nyss. Såg en litenliten insekt krypa runt på ett fönster. Helt förvirrad, visste inte vart den skulle. Tillslut hittade den något hål och försvann.
Jag känner mig som en litenliten insekt på ett stort fönster. Helt lost. Den jag såg hittade sin väg. Det vill jag också göra..

Arbetslös...

... Till på måndag. Då börjar det! Ska från och med måndag till någon gång i september (tror jag) sitta framför en dator och prata i telefon. Det är nämligen vad mitt jobb går ut på. Svara i telefon, leta upp en person som de vill prata med, och koppla vidare. Jag jobbar nämligen på KRIMINALVÅRDEN. Något som får många att hajja till. När jag sedan förklarar att jag sitter i deras telefonväxel blir oftast folk inte lika impornerade längre. (Eller rädda, vad vet jag.) Jaja, det är ju bra folk jag jobbar med, så det är ju positivt. :)

Jag var på arbetsförmedlingen idag och skrev in mig som arbetssökande tror jag. Mamma och pappa sa att jag var tvungen att göra det.
Min kusin tar studenten imorgon så jag och min syster fick i uppdrag att köpa present. Tror vi lyckades bra faktiskt :) Eller jag hoppas det. Hade jag varit kille så hade jag blivit glad iallafall. Sedan hittade jag en klänning åt mamma. Vill inte hon ha den så tar jag den gärna. Den var skitsnygg tyckte jag!


Och när jag ändå var i stan tänkte jag vara smart. Så jag ringde Rebecka som har både mina tights och min mp3. Tänkte att då kan jag ju passa på att få tillbaka det. Men hon var i stockholm! Även min mp3. Visste ju att hon skulle åka, men mitt minne sviker ibland.. :P Jaja, var mest nyfiken på hennes bilder från studentveckan. Eller snarare rädd. Jag vet inte om de är så snygga egentligen. Tror inte det.. Men kul ändå :D


Stefan ringde nyss. Men det bröts.. Nu ska dom åka hem iallafall. KÖR FÖRSIKTIGT vill jag bara säga.

Alla andra ska också köra försiktigt. Det kan gå så illa annars, och det vill vi inte. Ha det bra!


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN :D

FY FAN VAD JAG ÄR BRA!

Just precis. Jag har tagit studenten. Har därför inte haft varken ork, tid eller lust att sitta och blogga. Kan däremot säga att den här veckan har varit en av de bästa i mitt liv, (även mindre bra saker har hänt, men det mesta är bra) och jag kommer faktiskt, tro det eller ej, MINNAS DEN :D Det var inte illa. Dock är min röst paj och har varit i absolut minst en vecka. Men hörde någon som sa att det ska höras att man tagit studenten. Och det gör det verkligen!

Orkar inte skriva så mycket om veckan, laddar upp lite bilder jag snott från mina vänner istället. Tog faktiskt bilder själv med min mobil, men den la jag i jackan för att inte tappa bort den. Tro det eller ej, men jag tappade hela jackan istället! Så, en liten efterlysning när jag ändå är igång. Har du sett eller hittat en brun moccajacka innehållandes en mobiltelefon av märket Sonnyericsson K510i ? , även några busskort och säkert en heldel kvitton så skulle jag uppskatta sjukt mycket att få tillbaka den. Även om jag börjar tappa hoppet. Det är polisanmält och mobilen ska vara helt oanvändbar nu då jag spärrat den. Så ingen har någon användning av det! (Även om säkert nån jävel kan det där med att låsa upp spärrade telefoner...)
Vill bara säga att jag saknar mina saker, och om jag hittade något skulle jag lämna in det. Hoppas verkligen någon snäll själ känner detsamma.

Jaja, nog om det tråkiga. Denna vecka har lett till nya sjukdomar, nya sköna kontakter och fyllan inför hela tjocka släkten för första gången. Så har de aldrig sett mig förr, men det bjuder jag på för den här gången!



Haha Anton, vi är fan rätt snygga ihop ;D Kan inte fatta att jag just skrev det.

Säg inget om att klänningen är skrynklig, jag ser ;D Förövrigt var det min faster som sydde den. :):):)
(Kunde inte lägga upp fler bilder, error...)
Jag och Rebecka ser galna ut. Det är vi inte. Vi är bara utklädda till seriefigurer som sprängt sig själva och överlevt. Vi är sotiga i ansiktet och på benen står det PANG och I WILL SURVIVE.
Vi är inte fantasilösa, hela klassen skulle se ut som Hulken egentligen men då alla drog sig ur dagen innan och vi inte hann fixa någon ny utstyrsel, då det var tråkigt att komma som två Hulken, så fick det bli som det blev. Vi var nöjda. :)

Måste ändå säga att min stundentfest var så lyckad! Tror att verkligen hela släkten, (inte dom från skåne och andra delar av svergie) var här. Typ alla som inte körde var fulla och glada. Jag fick en cigarr som jag rökte upp hela. Måste då tillägga att jag röker inte. Det är ohälsosamt. Men det var student. Jag somnade på natten i klackskor och klänning. Nu har jag sovit både i det och i balklänning. Fränt, skulle jag vilja säga.

Nu har vi haft skolavslutning och grejer. Coolt. Tror jag. Nu är jag arbetslös. Fram till på måndag. Då är jag sommarvikarie. Tror jag. Skulle börja på måndag tror jag iallafall. Hoppas det regnar varje vardag fram till september när jag förmodligen ska sluta. För då slipper jag känna ångest över att vara den enda som sitter inomhus och blir vit. ;D

Ojoj. Vet inte hur man ska ta allt det här nu. Har inte riktigt fattat att det är slut. slutslutslutslut. INGEN kommer någonsin mer att säga: Klockan 10.00 har du Svenska, 10.50 börjar Mediekomunikation och klockan 12.00 är det lunch.
Nu låter det; Du börjar 08.00, frukost 10.00 Lunch 12.00, Fika 15.00 Slut 16.30. Enformigt skulle jag vilja kalla det!
Men så är det. Och så blev det. Men så är inte säkert att det fortsätter. Beror helt på mig, hur jag orkar göra. Wuj.


LilleStefan är på Öland förresten. Nu hade dom tydligen blonderat Michael. Eller oranget hade det tydligen blivit. Kan säga att Michael är asiat. Fillipin rättaresagt. JAG VILL SE :D

Men jag saknar Stefan lite. Kan tänkas bero på att han är min pojkvän, hade varit fel om jag inte saknat honom. Men han kommer ju hem snart. Tur det. :) Nog om honom, jag får skicka iväg ett gullit sms sen från antingen min fina simens tror jag, typ 4 år gammal. Eller den gamla nokia , typ lika gamal som jag lånat av min syster. För min älskling är ju borta. =/
Juste. Jag har inte kvar något telefonnummer, utom dom jag fått efter studentbrännbollen som var typ 1/6. Så jag har inte glömt någon som jag inte hör av mig till, som jag borde höra av mig till. Jag har bara inte ditt nummer.. :( Jag har kvar mitt iallafall. Plus ett till.


RSS 2.0