Kul :D

Vi har text nu och jag och Rebecka håller på med våran Guid till att bli känd. Så, idag har vi fotat när vi skulle klä oss som en kändis, begå självmord, vara terrorist, köpa trisslott.. Här är lite bilder iallafall.

 Haha, Me vs. Lindsey Lohan.
 Rebecka vs. Jennifer Anniston
 Jocke vs. Snoop Dogg.
 Jag som terrorist.
 Olika sätt att begå självmord. ( Inget jag rekomenderar)
 Trisslott där vi inte vann..

Mums.

Har kommit hem nu från John Bauer där vi ätit god mat. Eftersom vi inte hade något att göra efteråt då vi skulle vänta på min syster, följde vi med hem till min moster där vi fick goda drinkar. Snowball  var namnet, supergod! Rekomenderar jag starkt. Dessutom rekomenderade de Orgasm så nu får vi ta oss i kragen och beställa den någon gång :):)

Valborg imorgon! Blir bara lungt och mys tror jag. :) Me like.

Och imorgon ska vi fota till våran blikänd guide, så kläder ska med! Det blir lite kul också.

Men nu ska jag sova, upp tidigt imorgon! Ha det bra.

Ajaj.

Fattar inte vad det är med min mage. Har haft kramp typ hela dagen. Två gånger har det varit riktigt illa, när jag åt frukost och när jag åkte till skolan. Alltså, ska det vara så? Och det är fortfarande kvar och klockan är halv 12.. Eller aa det har varit flera dagar. Menmen..

Valborg imorgon! Ska faktiskt inte göra något speciellt tror jag, bara vara med Stefan. Tycker Valborg är lite överkattat så känner inte för något annat. Dessutom är det student om en månad, måste spara mig! :D Wuhu.

Jaja, ska skriva på min projektrapport nu, sen slutar jag! :):):)


---

Vad varmt det är! Fast det blåser..

Kom på att jag ska äta på min systers skola ikväll. Hon går Hotell & Restaurang, så det blir nog gott! :):)

image20 Tivoli för två år sen. :)


Klantigt!

Haha någon, nämner inga namn, kör nog fortare än han egentligen klarar av.. ;D

Ooh jag är jättehungrig! Känns nästan som jag ska svimma. Usch, orkar inte. Och det är massa lektioner kvar till lunch. Det är så kvavt nu, kunde det inte bara vara vanlig sol? :)

Går till tre idag. Men ska ta bussen halv 5 för att Stefan ska med hem. :) Trevligt.

Ska försöka fixa lite med "Mitt företag" nu också. Hade bra!

---

Nu skulle vi haft mediekommunikation, men så kom det folk och skulle göra reklamfilm till skolan så vi han inte jobba. (Jag var inte med på filmen iallafall! :) )
Sen skulle vi gå till en datasal och jobba. Där stod vi och väntade och undrade vart Marie tagit vägen. Sedan skulle någon gå och hämta henne, då var hon borta.. Så knackaded vi på hennes arbetsrum och där var hon och trodde att alla gått hem.. :P Menmen. Nu fick vi datasal ändå.
Ska försöka göra lite på mitt företag nu. Så ska jag se vad Stefan gör på msn... :P

Ha en bra dag!

:):)

Har kommit hem nu från Stefan. Blev väldigt mycket åka bil igår eftersom han nyss fått körkort. Kul för honom! Och mig, eftersom han både hämtade mig igår och skjussade hem mig idag. :) Men sjukt att man kan bli så trött av att åka bil..

Sitter och dricker cider nu. 2,25a visserligen, men det är smaken och inte alkoholen jag vill åt.

Valborg snart. Vad ska man göra? Antingen vara med Stefan, fast han ska vara fyllechaffis. Eller kanske gå ut med tjejerna? Isåfall har vi skjuss på kvällen iallafall, men vet inte om jag är så sugen på att gå ut. Eller kanske.. Eller vet inte. Kul båda sakerna fast på olika sätt! Men det löser sig väl. :)

Jaja, ska hämta melon nu tror jag, så gott!

SOL

GRATTIS!! :D

GRATTIS TILL KÖRKORTET STEFAN! :)
Snart får du skaffa dig en egen pärla. Men vad det än blir för någon så blir den aldrig bättre än min! ;)




Skönt väder idag igen! Har tyvärr inte solat idag, orkade inte.. Men har suttit på alltan och läst i boken. Har kommit över halva nu :D

Dessutom har jag varit duktig och målat ALLA naglar jag äger och har :) Tjugo stycken med andra ord. Röda faktiskt. Så nu är den gamla halvt bortslitna ljusrosa färgen utbytt och det ser mycket bättre ut. Man får räkna bort det röda som nu finns runtomkring lite överallt. För jag är inte så bra på att få färgen endast på naglarna. Men ändå! :)

 Solade igår. UNDERBART :)

Tack förresten till Emelie och Moa som visat hur man fixar bloggen snyggare!


Friday night.

Sitter här och har precis lyckats få in mig själv däruppe. Känner mig inte alls ego, tycker bara att det blev snyggt ;D Plus att jag har precis fått veta att Stefan vill inte åka och äta glass med mig, för han fryser och är förkyld. Vilken stil.

Men jag har faktiskt varit duktig idag. Det var så varmt och skönt när jag kom hem, så jag la mig på gräsmattan, solade och läste min bok som jag måste läsa ut snart för att bokanalysen ska hinna in i tid. Och resten av kvällen får jag väl bara ta det lungt och vänta till imorgon som jag hoppas blir en glad dag! :) Make my day.


image16 Här är du.

Snart helg!

Nu jobbar vi stenhårt med projekt rapporten. Jag har kommit rätt långt ändå känns det som :) Men jag vill bara sluta nu, eller äta. Vilket som.

Slutar vid 11 idag tror jag, så det är iallafall skönt! Kanske ska åka och äta glass med Stefan sen, om inte han ska på nån pokerkväll. Kul?! :P Annars ska jag sola och sova. Asskönt! Och det ska faktiskt bli helt underbart med helg, behöver den. Ska försöka hinna plugga lite då, har hur mycket som helst nu innan vi slutar. Men när vi slutar, då är det slut! Enda tills jag jag väljer att plugga vidare, vilket jag måste göra nångång. Men då är det ju något jag vill plugga till, och man pluggar för att bli något. Här pluggar vi för att plugga. 

Idag är det 25e. Den 5e maj är det endast EN månad kvar till studenten!  Tror ni jag längtar eller? Studenten 5e juni och skolavslutning 10e. Sedan har jag hela sex dagar lov, sen börjar jag jobba. Men ändå, måste ju ha pengar. Vicky jobbar ju också, och vi hade ju rätt kul förra sommaren, så den här blir nog bra också. :) Fast hon kommer sluta tidigare eftersom hennes skola börjar.. Men ändå. Det känns så snart och vi har så mycket kvar att göra klart i skolan.

Men snart är det ju dags att pynta flaket! Så kul det ska bli, vad snyggt vi kommer göra det! :D Snartsnartsnart.

 Sabina och jag för typ två år sen. Vad kul vi hade den somaren! Saknar dig. <3

Underbara, lediga dag!

Det är helt underbart att vara ledig på torsdagar! Eller, hade varit ännu bättre på fredagar men det här duger. Idag vaknade faktiskt jag runt nio, så jag åt frukost på alltan, kände värmen och såg solen. Tog mitt block och pappret på projektrapporten och la mig på gräsmattan. Jag har faktiskt skrivit lite på den nu. Tyvärr är jag rastlös och orkade inte ligga där ute mer än en och enhalv timme. Men det beror även på att jag brände mig härom dagen, så vill inte göra det värre.
Hade även tankar på att flytta ut en dator till alltan så jag kunde sitta där och skriva, men orken brast.. Kom på hur mycket jag skulle behöva bära, och sen tillbaka igen!

Skulle sola och simma med Louise i eftermiddag, men funderar på att låta bli, eftersom jag bränt mig.. Tror inte jag skulle må så bra av att sola innan det lagt sig.. Men imorgon kanske! :)

Nu funderar jag på att ringa min syster och se när hon ska komma hem, om jag ska hämta henne någonstans. Har för mig att vi skulle rida idag, om inte hennes häst är halt fortfarande..



Igår var Stefan här. Jag var supersnäll och visade massor av pinsamma filmer för honom. Sedan visade jag pinsamma bilder, vilket resulterade i att han snodde en. Usch, ett sen ettan, det är hemskt. Menmen, jag ska hämnas!
Sen när jag skulle skjussa hem honom, då pajja min bildörr! Den har alltid varit lite seg, men nu gick den inte att stänga alls, så pappa fick komma ut och hjälpa till. Det löste sig iaf, det är ju huvudsaken!  


:):)

Idag går jag till halv fem. Helt sjukt långa dagar vi har, de tre första! Men sen ska jag träffa Stefan, så jag får klara mig igenom denna dag. Vi har iallafall inte så jobbiga lektioner, rörligbild sista. Skulle tagit med min minutfilm, men glömde den.. Men vi kanske bränner ut lite andra filmer istället :)

Ooh, tappade ju bort mina nycklar igår var helt livrädd! Men TACK till den som lämnat in dem till expeditionen, jag blev jätteglad :)

---
Haha den här är rolig tycker jag

En man satt och tittade på hockey när hans fru frågade om han kunde fixa den trasiga lampan.
- Ser jag ut som en elektriker eller? Svarade mannen.
- Nee okej, men kan du fixa kylen då? Frågade frun
- Ser jag ut som en kylmontör eller? Sa mannen och lät en smula irriterad.
- Men du kan väll åtminstone laga det trasiga trappsteget?
- Jag är ingen snickare heller, svarade mannen surt. Jag går till puben istället!

Mannen satt på puben och drack öl några timmar men började få dåligt samvete, så han gick hem igen. Då såg han att allt var lagat.
- Älskling hur gick det här till? Frågade han.
- Jo när du gick så satt jag mig på trappan och grät då en ung man gick förbi. Han erbjöd sig att laga allt om jag antingen hade sex med honom eller bakade en kaka.
- Jaha, så vilket valde du?
- Men hallå, ser jag ut som en konditor eller?

Haha. :)

YU.

Är hemma efter en låååång dag i skolan, idag igen! Fick tillbaka prov som inte gjorde dagen bättre.. Sista lektionen hade jag Make Up. En rätt rolig kurs, men inte idag!
Igår lyckades jag bränna mig när jag solade, tror det beror på att jag råkade smörja in mig innan, i ansiktet, så det var jätterött! Speciellt när mitt egenditsatta smink åkte bort, och på skulle en festsminkning. (!) När vi gjorde vardagsmake härom veckan var jag typ mer sminkad än när jag sminkar mig själv till fest, så ni kan ju tänka er hur jag såg ut idag. GRÖN ÖGONSKUGGA, och inte lite heller. Jag som aldrig brukar lägga ögonskugga.. Menmen, man måste ju lära sig och det är tydligen så en festmake ska se ut.

Dessutom lyckades jag tappa bort mina nycklar idag, så alla mina grejer är kvar i skolan för jag kom inte in i mitt skåp. Hoppas någon snäll själ har lämnat in dem till expeditionen imorgon, för ärligt talat, vad ska någon med mina nycklar till? Det är ändå ingen som vet vart de leder till.. Men annars får jag fixa en ny hemmanyckel och pengar försvinner till ingenting...

Sen när jag kom hem idag hade jag faktiskt räknat med att rida, men ena hästen var halt så då hamnade jag här istället. Ska skicka in manifestet som jag glömde ta med till skolan imorse. Det har inte varit min dag idag! Men min dag kommer den med, I can feel it! :)


Seeyoulater, /S.


Måndag.

Nu läste Stefan och protesterade villt om att han kan visst laga mat! Okej, han kan värma pan pizza, duktig pojke! :) Så jag måste väl klargöra det för alla, så ingen tror att han inte kan, det vore ju dumt.

Nu har jag varit och solat, och lagar just nu mat. RIS i min snygga riskokare som jag fick av Michael, (Han råkade vara med när jag kokade ris på normalt sätt, och allt typ brände fast och det var os i hela köket...) och köttfärs med saker i. Dessutom har jag försökt fixa ihop en sås, vilket inte alls är min starka sida. Egentligen är inte matlagning överhuvudtaget min starka sida. De som varit med kan styrka dessa uppgifter. Jag har faktiskt beslutat mig för att gifta mig med en kock, men ett problem har uppstått. Nu heter ju min pojkvän Stefan, och han kan inte alls laga mat han heller! Ojoj. Men det blir ett senare problem.

Min älskling är frisk igen! Helt superskönt, jag kan köra igen! :D



---

Jag o louise

Idag går vi jättelänge, till 16.40. Naturlabb har vi sist, vilket inte är nåt vidare roligt faktiskt..
MEN när dagen är slut kommer även belöningen. Jag och Louise ska åka och sola :D Vi skulle simma med egentligen, men vi orkar inte... Men som sagt, sola är skönt och nödvändigt nu inför balen och skolavslutningen. Det bästa av allt är att det börjar vara fint väder ute nu, så snart kan man säkert sola ute i äkta sol :) Underbart.

Vi ska göra "Mitt företag" nu, men det är så jobbigt och mina papper är borta.. Dessutom är jag som vanligt hungrig och hoppas väldigt mkt på god mat idag! Men borde ta tag i det här nu..

Förresten fixade faktiskt jag så min blogg skulle se snygg ut igår, men när jag gick in idag var den vit ! Min bakgrund hade försvunnit, vilket skit. Men jag ger mig inte, jag kämpar tills den stannar kvar ;D

Hade bra,

/S.

Helgslut.

Nu är det söndag, och helt underbart väder. Hoppas verkligen att det fortsätter!
Sitter just nu hemma på våran kära alltan, efter en hel helg i skärblacka hos Stefan :)

Haha ibland kan han vara riktigt elak, vaddå att jag är bortskämd och inte orkar göra nånting själv? Jag lagade faktiskt mat åt oss, pomme, korv, köttbullar och wokgrönsaker! Hade inte jag varit där hade han levt på pan pizza hela helgen, jag behövs.. :P

Menmen. Skola imorgon igen, vi har labb och ska gå enda till 16.40.. Men snart är skolan slut föralltid! Eller i alla fall tills jag får för mig att plugga vidare.. Måste tyvärr göra det eftersom min linje inte leder till något jobb. Fast jag och Rebecka skriver just nu en guide till att bli känd, och vi hoppas på att själva bli kända tack vare den. Så då behöver jag ju inte plugga vidare, utan får jobb ändå ;)

Ne, men ska snart laga mat till kära familjen, sen ska jag ut och rida senare!

/S.

:)


:)

Igår färgade jag håret. Skulle göra blonda slingor, men det ser ut som hela håret är färgat. Men jag är nöjd, vart mkt billigare än jag väntat mig. :) Men ovant att se..

Just nu sitter jag i skolan och kan inte koncentrera mig. Rebecka verkar sova, hon har inte på sin mobil. Skönt för henne skulle jag också velat göra.. Det är 25 minuter kvar tills vi slutar för dagen, då ska jag tvätta min bil sen åka till Stefan. :)
Precis nu satt Rebecka på mobilen, för nu fick jag statusrapport på smset. Menmen. Ska väll försöka göra något vettigt sista tiden nu, tills jag sluuuuutar ! :)

/S.


Hallå !

Nu ska vi komma igång mer med våran kära blogg. Därför måste vi ju ha presentationer av oss som står bakom den. Jag är Sara, som står för S:et i S&R.
Jag börjar bli till åren, hela 19 år har jag blivit. Fräsigt!

Mer senare, dålig fantasi för tillfället så kommer inte på något att skriva.. :P


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0