Jeeeej

Eftersom försvarssprayet på Claes Ohlson var slut så blev det att beställa från internet. Väntas att se om jag  lyckats göra rätt nu då!

Dumt kanske

Pappa ringde förut och jag nämnde min mage. Resten av min familj är i skärgården och ska vara där över natten. Han blev orolig.. Jag skulle ringa direkt om det blev värre så fick min faster skjussa mig till sjukan. Så illa ska det väl inte bli? Men det är ömt fortfarande. Sjukt ju, fattar inte vart det kom ifrån.

Meeeen, bättre saker. London närmar sig med stormsteg! Vi har dessutom fått kontakt med nytt härligt folk som också ska dit! Alltid roligt att lära känna nytt folk.

På tal om annat. INGEN av de jag känner kan ju ha missat hur otroligt missnöjd jag är med mina snea tänder. Trots det så har jag tackat nej till tandställning. TWICE. Beslutsångest? Ja.
Men. Nu försöker jag tänka om. Nu har jag ju något speciellt, något som utmärker mig och gör att jag inte ser ut som alla andra. Typ. Jaja i vilket fall som helst så har jag kommit på att det finns värre saker i världen än snea tänder. T.ex, som alla som har det som personerna i boken Gömda och uppföljarna till den. Dessutom har tydligen en gammal klasskompis till mig amputerat ett finger hörde jag på ryktesvägen. Eller som Alex (om jag minns rätt), en grabb som cyklade till skolan, ramlade och åkte in med benet i en gräsklippare. Vips så var han ett ben fattigare. Det var hemskt att se en så livsfull kille inte kunna vara med och spela fotboll osv. Tänk det. Jag kan stå ut med snea tänder. Tror jag.


MAX

Max fick stå för min mat idag. Helt OK.
Magen är öm fortfarande men gör inte ont. Känns skönt! Och hittils har dagen varit bra, så har inget förutom min morgon att klaga på. Precis som att jag går in för att klaga på saker, men riktigt så är det inte. Bara det att det är så himla lätt att hitta saker att klaga på, speciellt när man väl börjat. Då kan listan bara fyllas på. Men inte idag. Idag är allt bra.

Bäst att dagen blir perfekt!

Har sovit så sjukt dåligt inatt! Började med att jag fick ont i magen igårkväll, eller rättare sagt, det började över högra höften. Midjan kanske det kallas. Sedan spred dig sig i magen, och jag har inte kunnat röra mig på hela natten. Inte har jag kunnat sova ordentligt pga det heller. Imorse var det en fluga i rummet dessutom, och eftersom jag inte kunde röra mig blev det jobbigt att vifta bort den. Magen var öm och det gick inte att nudda den knappt.
Så skulle jag sminka mig. Till en början gick det bra, men efter ett tag blev jag helt skakis och varm! Precis som en feberattack. Mascaran hamnade utanför och det började svartna för ögonen. Jag tog en ipren och la mig en stund. Det har gått över lite nu iallafall, men undrar varför det gjorde så himla ont..Hoppas det inte kommer tillbaka, för jag ska vara ensam hemma hela natten..
Går något fel idag komme jag börja gråta! Eller nej, inte gråta..Stortjuta! Bäst att allt går bra.

En bra sak fanns med den här natten. Jag sov hos Stefan, och det är alltid lika mysigt :) Det skulle jag gärna kunna göra varje natt.

Och Vickypicky är sjuk idag igen.. Tråååååkigt!



Sen har jag tänkt på något annat. En sak som är jättebra att Östgötatrafiken börjat göra, är att säga i busshögtalarna när man kommer till en hållplats som står med i tidtabellen.
MEN, de flesta busschafförer mumlar bara och det är helt omöjligt att höra vad de säger! Då menar jag även när man vet vad han/hon ska säga! Vad hjälper det att de berättar vilken hållplats man kommer till när man ändå bara hör ett ljud ur högtalarna? Fortsätt ropa ut hållplatserna tycker jag, men gör det ordentligt så det finns någon nytta med det!

AJ

Tror verkligen det är något som biter mig! Förut hade jag något innanför mina läggings, och jag kände att det var något större än den lilla tagg jag hittade. Sen glömde jag bort det, men för en stund sen hade jag något på ryggen! OCH JAG VET ATT DET VAR NÅGOT DÄR, bara att jag inte fick ut det. Lovar att det kryper runt en tvestjärt och nyper mig! Nu kliar det och nypps överallt och jag är livrädd att jag ska hitta ett äckel där...

Mat snart iallafall, då får jag tänka på annat. Ska prova om min plan att tillaga nudlar med hjälp av tevattnet från automaten fungerar. Spännande.

SKRÄMMANDE!

Jag tycker faktiskt det är helt sjukt läskigt hur mycket överfall och våldtäckter det sker. Speciellt vi tjejer är otroligt utsatta! Även killar såklart, men ärligt talat så är de flesta killar större och starkare än tjejer och kan försvara sig bättre. Även om det finns undantag och tjejer som är större och starkare. Men överlag, och helt naturligt så är vi bygda på så sätt så att vi tjejer är mindre. Och det utnyttjar vissa män. Det är något som för mig är helt ofattbart, och det skrämmer mig så himla mycket! Helt plötsligt kan det hända en själv, eller någon anhörig.
Själv bär jag nästan alltid med mig ett överfallslarm när jag är ute på kvällen, och imorgon ska jag gå och köpa ett varsit försvarsspray åt mig och min syster. Något jag tycker varje tjej borde äga. Även om det inte garanterar att man klarar sig så ökar ju chansen om man lyckas spraya på personen man blir överfallen av. För det första svider det i ögonen, han blir paralyserad (om man har ett spray med den effekten), och dessutom finns spray som färgar personen vilket gör det lättare att identifiera. Som jag sa, jag tycker varenda utsatt person bör äga ett sånt, det kan vara en billig livförsäkring.
Kom ihåg, speciellt alla tjejer, Gå aldrig själv på kvällen/natten! Det kan förändra ditt liv.


Sol, min sol

Lunchen är slut, jag åt grillat. Fick äta med händerna, och som tur var hade jag en tandborste med mig! Tyvärr ingen tandkräm, men ska skaffa mig en att alltid ha i väskan.

Var ute och gick en sväng även idag. Hade inte lika mycket tid på mig som igår, men han få lite luft iallafall :) Det är ju sol ute, jag älskar solen!

Min längtan växer..

till maten! Ska äta grillat nu :D GOTT! Men det är hela 14 minuter kvar..


Underbaaaaart :)

Gick på stan igår med min syster. Heeeelt klart underbart att gå på rean. Man kan ju faktiskt fynda! Hittade ett par skor för 50spänn, en jeanshängsleklänning för 200 och ett par jeansshorts med hög midja för 149. Känner mig riktigt nöjd faksikt! Hade tänkt att sy om shortsen lite, men låter bli det..


Idag fick jag gå upp tidigt som vanligt. Men har som jag tidigare sagt börjat skippa sminket nu till jobbet så jag hinner faktiskt med utan problem på morgonen! Sköööönt. Dessutom känner man sig lite extra fin när man väl gör sig iordning :)

Har börjat kolla runt efter en bra resväska nu med. Men det finns ju så himla mycket att välja mellan, och man vill ju inte ha något skit, men ändå vill man inte lägga ut för mycket pengar på just en resväska.. Usch vad svårt. Men det löser sig nog. SNART ÅKER VI :D Två månader kvar!





Nedräkning

Jag och vicky räknar ner tills vi slutar. I skrivande stund är det 8 minuter kvar! Om vi inte råkar åka på att stanna till halv 5...

I'm looooving it

Nu har det varit lunch. MUMS. Kände mig ensam på lunchen då Vicky var ute och åt, så därför bestämde jag mig för att vara duktig. Jag gick ut och gick en sväng!
Eftersom jag sitter inomhus framför en dator hela dagarna, så får man ta alla chanser att gå ut i solen och röra sig. Det var skööönt faktiskt!

Heeeela helgen har gått, igen

Och vilken skön helg sen. Fredags träffade jag flickorna från gamla klassen. Kul att se er igen! För vem vet, nu när vi alla försvinner åt olika håll kommer vi kanske inte ses så ofta.. Lycka till Carro, som flyttar till Tyskland i veckan! :D

I lördags var en underbar dag. Solsolsol. Tillbringade hela dagen i skärgården med familjen, och lämnade telefonen hemma. Det betydde att jag var helt onåbar, vilket faktiskt kändes skönt! Så, har nog fått lite färg nu med.
Och tro det eller ej, VI SÅG EN SÄL :D Eller aa, huvudet på den. Eftersom jag varken hade linser eller glasögon såg jag bara en svart boll som guppade i vattnet, för att sedan försvinna. Men ändå, en säl :D Jag var lite rädd sen när jag skulle bada bara, man vet ju aldrig om det var en mördarsäl. Kanske skulle han anfalla och bita. Men min oro visade sig vara onödig.

Under söndagen var jag även då med min familj. Vi åkte till Bergslussar och åt glass. Skönt att ha en lugn helg faktiskt! Jag behövde den.

Nu hoppas vi bara på att vädret håller i sig, så nästa helg kan bli lika skön! :)

Jobbet är tomt.. Jag sitter här helt ensam.. NEJ, jag hör steg. Någon intog toaletten, men kände inte igen människan. En karl. Sådanna jobbar inte i växeln faktiskt.
Väntar spännt på mina arbetskamrater...

Hejhå, hejhå..

.. Vi till vår gruva gå!

Kämpar på med jobbet. Jag jobbar ju som telefonist, och den här telefonisten gör mig faktiskt glad. Tänk att få vara en naken telefonist, utomhus. Fatta vad solbränd hon måste bli en dag som denna. Jag vill vara som hon.


Åååh, vilken härlig dag!

Solen skiner, himlen är blå. Vad det är skönt att leva då!
Högt i topp går allas hummör, och det är det som susen gör:)




Trots min elendiga morgon så verkar dagen bli bra. Det började med att jag inte orkade gå upp. Inget ovanligt visserligen. Men sen hann jag inte äta frukost och inte plasta mina mackor, så jag fick lägga dem i en låda och äta en på bussen. Dessutom hade jag tänkt igår att min grå tröja som jag älskar, ska jag ha idag. Det var som helt bortblåst när jag klädde mig imorse, så den ligger kvar hemma. Jag hade även tänkt ta med mig smink (eftersom jag inte hinner på morgonen), så jag packade ihop allt kvällen innan, glömde det på trappan. Även klackskorna jag tänkt ha var som bortblåsta när jag sprang runt hemma klockan 06,34 och letade saker. 06,35 går bussen.
Som tur är så har jag så snäll familj som kommer och lämnar smink + skor innan de åker vidare till Skärgården :)

Ikväll skulle det ju vara klassåterträff. Egentligen hade jag tänkt låta bli, eftersom jag fortfarande knaprar pencilin och det inte känns så roligt att sitta där och vara tråkig. Men jag ändrade mig. Jag åker dit och är med till bussen går 22,10. Kul att träffa alla :)
Såååå, när jag slutar beger jag mig till Rebecka. Vi ska kolla lite grejer inför London också. Snart är det dags...

Dessutom, LÖN IDAG! Underbart att se sparpengarna växa! :D 


Ojdå

Tyckte den här var bra, :P Min humor brukar vara olik andras, men någon mer kanske tyckte om den..

En pappa letade efter sin dotter och fann ett brev på hennes säng. Med värsta föraningar läste han brevet med darrande hand.

Kära Mamma och Pappa,
Jag är väldigt ledsen att behöva säga detta men jag har lämnat er och stuckit iväg med min nya pojkvän.
Jag har funnit den sanna kärleken och han är helt underbar - speciellt hans söta piercingar, ärr, snygga tatueringar och hans stora motorcykel!
Men det är inte bara det - Jag och Ahmed ska också ha barn, jag är redan i fjärde månaden. Vi kommer att bli lyckliga i hans husvagn i skogen, och han säger att han vill ha fler barn med mig.
Jag har också förstått att marijuana inte alls är farligt (snarare tvärt om eftersom det även används inom sjukvården).
Vi odlar det i gläntan bakom husvagnen till oss själva och till hans vänner. I gengäld får vi från dem hur mycket ecstasy och andra piller som helst.
Vi hoppas dock att medicinforskningen snart hittar ett botmedel mot AIDS så att Ahmed kan bli bättre - han är värd det.
Ni behöver inte ora er för pengar - Ahmeds vänner, Andrej och mr Stanislav är i filmbranschen och har ordnat så att jag ska bli skådespelare!!!
Det är visst väldigt bra betalt, 500 kr per tagning och jag får ytterligare 500 om det medverkar fler än tre män i samma scen, och ytterligare 1000 kr om det medverkar djur (och jag som ju älskar djur, ett kan knappast bli bättre!).
Oroa dig inte Mamma - jag är 15 år gammal och kan faktiskt ta vara på mig själv.
Nån gång så kommer jag och hälsar på er så att ni kan få träffa era barnbarn.

Puss Puss
Emma

P.S
Pappa, detta var inte sant - jag är faktiskt bara över hos Sandra och kollar på TV. Jag ville bara få dig uppmärksam på att det finns värre saker än, som du uttrycker det,
- ATT SVERIGE FÖRLORAR PÅ SATANS STRAFFAR!!!


Still tired

Upptäckte just ett oerhört stort fel i min blogg. 06,35 går min buss, inte 07,35. Ujuj, tur jag märkte så ni inte känner er lurade.

Jag saknar fortfarande min mobil som försvann för rätt länge sen nu. Nu har jag två gamla, och den ena hör man den här störningssignalen i precis hela tiden! Tror den kommer explodera snart. Åtminstone kan det inte vara bra med så mycket strålning.

Ge mig maaaat

Här är jättetråkigt. Det ringer ungefär ett samtal varannan minut. Ibland kan man sitta flera minuter och vänta. Jag vill göra något, min rygg mår inte bra av att sitta framför datorn så mycket. Jag vet att jag klagar mycket, men så är det. Dessutom är Vicky sjuk fortfarande. Tråååkigt. Men lön imorgon, det är värt att ha lite tråkigt för.

Snart behöver jag mat. Min mage kurrar.

69 dagar kvar till London! Jag är lite nervös för hur vi kommer att hitta. Mitt och Rebeckas superduper lokalsinne tillsammans. Hur ska det gå? På tal om Rebecka så måste jag passa på att säga grattis, till din stora vinst till Sean Kingston på Otten. ;D

Eftersom jag måste gå upp så himla tidigt nu så har jag börjat prioritera vad som är viktigt på morgonen. Jag har därför varit totalt osminkad flera dagar. Sjukt skönt faktiskt! Första dagarna känner man sig jättetom, men efter ett tag vänjer man sig. Huden ser mycket friskare ut när man låter bli sminket i några dagar.  Fast faktiskt, igår eftermiddag var jag tvugen att sminka mig. Skulle se om jag fortfarande kunde.. Men då var jag ändå bara hemma. :)

Uppe med tuppen..

Som vanligt. Bussen går ju 07,35 så har inget val.

Det blir nog inget grilla för mig ikväll. Pencilinet gör mig så himla trött, och jag är lättirriterad. Kommer bara sitta och sura ändå.


Skalman - Sara , Sara - Skalman

Egentligen borde vi vara samma person. Eller jag skulle vilja vara skalman. Åtminstone för en dag. En mat och sov klocka  vill jag ha. Eller, åtminstone en sovklocka. Jag är så himla trött. Jaja.

Idag är det 70 dagar kvar till London. Det är faktiskt riktigt snart om man tänker efter. Undrar hur det kommer att gå. Vem vet, kanske stannar vi en vecka, kanske ett halvår. Har jag sagt det där förut? Iallafall ska det bli spännande.

Jobbajobbajobba

Skrev upp mig till halv 5 idag, behövdes folk.. Det är långt kvar! Och viktoria är sjuk. Det är tråkigt.. Jag är trött. Soooooova.

Sitter här och jämför priser. Funderar på vad som blir bäst för mig och Rebecka. Ska vi flyga med Ryan Air som är billgit, men landar långt utanför London och man får betala dyyyyrt för övervikt. Eller lägga till lite mer till biljetten, komma närmare staden och få ta med oss fler kilo i vårt bagage? Det är frågan.

Disk..

Vår diskmaskin har ju gått sönder, så för att mamma inte ska få för mycket att göra så delar vi upp att diska. Idag var det visst min tur. Oj vad jag diskade. Helt plötsligt hade jag stått där en timme. Under tiden hann jag få ett konstigt sms.
Kom o grilla hos mig på torsdag. :) kram
Jag som blivit av med alla mina telefonnummer, och nu bara har ett fåtal, tänkte och tänkte. Vem kan det vara? Sökte på eniro, ingen träff. Tillslut var det oundvikligt. Jag fick skriva tillbaka och fråga. Det var Frida. Nu vet jag det. Grilla kan ju vara gott och trevligt. :) Måste bara se så det inte var något annat då.

Så fick jag genom Rebecka höra att det var klassfest på fredag. Har ingen sagt något om ju. :/ Dock kan jag inte ändå. Ska ta  det lungt tills jag är helt frisk, så jag inte hamnar tillbaka i sängen. Dessutom äter jag pencilin.

Oooh imorgon är en ny dag, tralalalaaa. Ska jobba som vanligt ändå. Jag vill också ha roliga samtal som Emelie får. Jag har faktiskt fått ett som jag smålog åt ett tag.
-Kan man få reda på om en person suttit häktad? Min pojkvän säger nämligen att han gjort det men det tror jag inte ett dugg på! Han är nämligen på jobbet just nu.
Undra vad den pojkvännen gjort, som hellre sa att han suttit häktad än sanningen.

Sen fick jag ett samtal jag helst inte velat höra en dag. En person från frivården i Norrköping ville komma till anstalten i Kristianstad. Jag frågade i vanlig ordning om det var någon speciell person hon ville prata med. Hon sa att hon vill prata med en pojke som fanns där, så sa hon hans namn. Ett namn jag kände igen. En person jag gått i samma klass som en gång i tiden. Nu vet jag vart han finns.

På jobbet liksom

Nu är jag här igen. Svarar så gott jag kan. Har ju fortfarande ont i halsen, men det är så himla mycket bättre. Penclilin in my heart. :)

Har dock glömt massor av saker hemma. Telefon, halstabletter mm.. Men jag ska väl överleva. Hittade en ask med O\zon eucalyptus på mitt bord. Ni kan tänka er min glädje! I will survive!



Snart måste Londonresan börja planeras på allvar. Den närmar sig med stormsteg! Heter det stormsteg? Eller storsteg kanske. I vilket fall. Det ena av det borde det heta, och OM det inte gör det så har jag nu berikat svenska språket med ytterligare några uttryck.
Vi har inte pratat om London på länge, det har legat i lä. Men vi borde ta upp det nu igen. Gå till banken.. Tänka på alla praktiska saker så allt verkligen klaffar när vi väl far. Det känns så avlägset, men ändå så nära. Är vi redo? Är vi mogna för det här? Vi lär bli mogna iallafall, med alla motgångar vi lär få, och förhoppningsvis alla medgångar. Heter det medgångar? Annars har jag berikat språket ännu mer. :) Vi hoppas på mest medgångar iallafall!


Jobb imorgon?

Börjar bli trött på att vara hemma. Tråååkigt. Speciellt när man inte kan göra något.

Vi har böckerna Gömda och Asyl i talverision. Har lyssnat på hela Gömda och börjat på Asyl nu.
Det är så hemskt! Jag kan verkligen inte förstå att människor lever såhär. Jag har gråtit till de här böckerna.. Här sitter jag och klagar på små saker i mitt liv, samtidigt som vissa människor lever liv som man knappt kan föreställa sig. Det är sjukt..

Sjuksjuksjuk...

Jag hatar verkligen att vara sjuk. Jag är aldrig sjuk! Men nu var jag tvugen att gå hem från jobbet i torsdags.. Jag sov resten av den dagen, hela fredagen sov jag , med feber som gick upp och ned.. Sovit mest hela dagen idag också. Jag har lyckats få i mig ungefär två mackor, två kockta ägg och lite glass på de här dagarna... Lite vatten, juice och saft med. Fyfasen, jag som alltid är hungrig.
Idag har jag iallafall inte haft feber.. Halsen däremot blir bara värre.. Och huvudet vet jag inte vad jag ska göra med...
Neee usch, jag orkar inte ens sitta här nu. Hoppas det är bättre med er andra ! För det här önskar jag ingen..


Typ lägligt

eller inte.
Tror jag håller på att bli sjuk. Huvudet är tungt. Ont i halsen, och svider på hela kroppen. Såddär typisk förkylning eller nåt. Ögonen svider som bara den. Vill inte jobba.. :/

Gaaah

Idag är jag trött. Gäspade hela vägen in till stan. Så gick jag till fotofabriken och la ett kuvert i deras brevlåda, för att få fler bilder. Men de var tydligen inte tillbaka förrän augusti någon gång.. Sedan sällskapade jag och Viktoria ner till jobbet. :)

Jag känner att våran diktbattle igår, var det jag som vann! Jag skrev fyra, hon skrev tre.

Usch. Hoppas verkligen på att slippa ha ont i magen idag. Vet att jag tjatar, men det börjar verkligen bli jobbigt. Jag märker själv hur lättirriterad jag blivit, känns som jag stör mig på allt! Orkar inte göra något, vill inte göra något. Samtidigt gör det inte så pass ont så jag känner att jag borde vara hemma. Utan det gör små ont hela tiden. Igår gjorde det dock väldigt ont. Jag blir tokig.

Meeeen. Tänk positivt.
Igår var Vicky hos mig och red ju! Hon fick rida Honey, och jag kände att det passade mig bättre att gå igår. Dels för jag behöver det, så tänkte jag att magverken skulle släppa då. Min häst är knäpp. När vi kom för långt bakom och skulle springa ifatt börjar hon bralla.

Sol ute. Jag vill vara ute och bli brun! :) ♥


Battle

Nu har vicky svarat igen
jag måste skriva nu, inte sen
min mage har gjort ont i flera timmar
hoppas jag inte svimmar
på evas bort har jag spridit ut sak efter sak
de hade rullat ner om jag lagt dem på ett lutande tak
nu slutar vi om fyra minuter
då är jobbdagen sluter
magen krampar och har sig
det är synd om mig
framför mig ligger en gul lapp
vissas huvuden är nog fyllda med papp
nu är endast två minuter kvar
när jag beskriver mina vänner kan det vara med ordet; rar
en minut kvar, och rimmet blir kortare än förut
nu ska jag stänga av, punkt slut!


Again

Viktoria vill att jag fortsätter rimma
jag vill bara ha sommar, och simma
dessutom skulle det vara skönt att åka hem
jobbigt att åka buss, den går halv fem
högt värdesatt är för mig min röda fina bil
med den har jag åkt rätt många mil
ännu fler kommer vi åka, bilen och jag
jag tycker mer och mer om den, dag för dag
dock blir det för dyrt för mig att ta den till mitt jobb
jag är varken rik eller snobb
fast när jag åker buss är det bättre för vår miljö
jag bidrar inte till att vi kanske i förtid kommer dö
men nu ska vi tänka positiva tankar
mitt hjärta det bankar
självklart är det för någon speciell jag känner
vem det är, det vet han och mina vänner
så kan det vara, och så lär det förbli
på mina känslor har jag inte mycket pli
hur jag kom in på det ämnet är en gåta
de som ramlar i sjön blir våta
även ett kortspel handlar om sjöar
ute i havet finns många öar
om jag blev satt på en öde ö helt själv
skulle jag hoppas att jag inte tappade en inälv
jag skriver långt och borde verkligen bli en stor poet
i en kohage var det någon som sket
inte konstigt så mycket de äter
syra, det fräter
ring, ring bara du slår en signal
ålen är hal
nu får vi se vad Vicky på detta kan svara
Pussochhej från sara

!

Nu gjorde även Vicky en dikt. Då måste jag göra en till för att vara snäppet värre :)

Nu är vi tillbaka från vår rast,
jag åt mina mackor, den sista i all hast
Knäcke är inget jag kan rekomendera
det smular, tur det inte är lera!
Men lera är inget roligt att prata om
Jag ställer en fråga, heter du Tom?
Om inte så har du nog ett annat namn,
en båt lägger till i en hamn.
De flesta av mina samtal avslutas; Varsegod
för att göra något nytt krävs mod
Just nu tar det väldigt lång tid att skriva
beror på att det ringer och jag avbryts, som med hack i skiva
Tänkte på något nyss, men det föll i glömska
det finns ett ord; Hemska, men inte hömska
Snart flyttar en liten tjej till London, en stor stad
hon som är van vid landet, där det blomstrar med gröna blad
Nu kom resten tillbaka från sitt fika
då ringer det mindre, vi sitter här som lik(a)
Nu tänkte jag sluta med dikten
men blev avbruten av konstigt samtal,försöker göra plikten
svårt ibland
ta hand om din tand
Nu är dikten klar
Lev väl i resten av dina dar!

Early morning

Solen skiner, jag är trött.
De flesta jag känner, sover nu sött.
Här sitter jag, framför datorn på mitt jobb
Tänka sig, jag är ingen snobb

Om klockan gick snabbare, så vi fick börja
skulle jag inte så länge till behöva sörja
för då är det snart fika och det är skönt
på mina mackor har jag gurka som är grönt

Efter jobbet ska Vicky med och rida på min häst
ingen av dom har pest.
Nu har jag spillt kaffe på min tröja
tur den är brun, jag behöver munblöja

Nu ska poeten sluta dikta
Eventuellt gå till kyrkan för att bikta


Kväll, sköna kväll.

Har helt och hållet fastnat i boken Mias hemlighet. Har varken läst Gömda eller Asyl men ändå kommer man in i boken så himla mycket! Tack Vicky för du fick mig att läsa den.

Vill fortfarande veta varför jag har ont i magen jämt.. Läser om olika magproblem, men inget känns som det stämmer. menmen.

Imorgon ska Vicky med mig hem och rida igen! Verkligen kul att någon som aldrig ridit förut, tycker det är så kul :) Sedan hoppas jag på att åka till Stefan på kvällen.
Imorgon ska jag inte äta hamburgare hela dagen. Känns skönt, det blir lite tjatigt liksom..

Har varit ute och gått idag, jag och mamma, med hästarna. Var rätt skönt faktiskt! Dessutom gjorde min syster och min pappa en stor upptäckt. Våra hästar älskar hallon! Trodde jag inte, men jag är inte förvånad.. :)

Hörde precis om olyckan på Liseberg.. Ska läsa mer om den. Läskigt! Trodde våra nöjesfält var säkra...


Me like :)

Det går bra för mig!

Inatt sov jag hos Stefan. Han är ledig och ville inte alls gå och lägga sig när jag ville. Så han var uppe längre. Såklart vaknar jag när han bestämmer sig för att sova.. Men det gör ingenting, för jag sov väldigt bra inatt ändå :) Dessutom var det ett bra ställe att vakna på.
Däremot åt jag aldrig någon frukost, fick inte med mig någon macka utan istället en cheeseburgare (eller hur det stavas), hann inte få till någon matlåda igår så tänkte jag skulle köpa. Restaurangen har stängt... Måste köpa mat på Max.
Har iallafall fått i mig en mandarin, en banan och dricker nu brus C-vitamin som Vicky hade med sig. :)

Trots min hunger, och matmissar så blir nog det här en bra dag. När jag fått kaffe. För huvudet gör ont. Gratis kaffe ¨på jobbet är inte bra. Finns annat än kaffe också, men det får jag ont i magen av.
vårdcentralen säger dom att det inte är något fel på min mage. Jag har haft ont varje dag i typ två år.. Det är normalt säger dom.


Jeeeej



När jag satt och letade efter skorna som jag är kär i, så hittade jag dessa :)
Tack vare bilder som de här, förgylls mina dagar!

Min helg har varit helt okej! Åkte till Louise i lördags, dit det kom lite mer folk. Vi spelade kubb, drack lite osv. :) Dagen efter tog vi det jättelugnt! Trevligt trevligt, vi ses för sällan.. 
Sen lyckades jag såklart både glömma min favoritsjal och min jacka där. Men är vädret som idag så behöver jag det ju inte..

Och nu är det jobb igen... Har varit här snart 50 minuter. Bussen är inne så himla tidigt!

Haha alltså, jag har nog aldrig sovit så dåligt som inatt! Gick och la mig halv elva ungefär. Efter två timmar hade jag inte somnat.. När jag väl somnar, då vaknar jag igen halv fyra och är skitförbannad! En människa var jätteelak i min dröm..
Sen när jag väl somnar igen, så dröjer det inte alls långt till klockan börjar ringa. Jag klär på mig, sätter mig vid matbordet, och upp i mitt knä kommer en katt med blöta och smutsiga tassar! Kan ni tänka er hur glad jag var..

Men nu tar vi nya tag!

Buhuu =(

Hittade ett par skor i Glamourtidningen. Tyckte dom var fina, men aningen för dyra så har letat och letat efter ett par liknande på internet.. Men hittar inga och tidningen är hemma =/ skit.

Tidig morgon.

Jag tänkte imorse när jag insåg hur tidigt jag skulle komma till jobbet, att jag ska lägga mig och sola! I bilen ångrade jag mig, och beslöt mig istället för att jag ska gå en sväng till gymmet!
Jag ångrade det också. Istället bad jag pappa att släppa mig vid Sibylla, så gick jag därifrån. Trots den jättelånga promenaden så kom jag ändå ungefär 20minuter för tidigt.
Då tog jag en kopp kaffe, sen kommer Helene och Vicky ungefär 5 min senare.

Vicky: - Kaffe så här tidigt?
Jag: - Ja. Jag kände mig ensam...
Helene verkade tycka att det var en konstig anledning till att dricka kaffe.. :P


Eniminimanimoo

Nu har jag sett Rebecka in action på coop. Vi verkar ha ungefär samma rolighetsgrad på våra jobb.. Bara att hon får träffa mer folk! Passade på att köpa Glamour av henne. Fick ju ett linne ! Som visserligen var förstort, men ändå. Tänkte, det är ju en val på ryggen. Men jag vill trycka nåt i fram! Det är kul att trycka på tröjor, och här är en bra chans! Måste komma på något bra bara.. :)

Det känns så skönt att komma hem om dagarna och veta att jag inte har några läxor att göra! På tal om sånt.. Kommer ta ett tag att vänja mig. Men det kan jag stå ut med.

Lalalaaa. Förresten. Har upptäckt att Becka glömt en skiva här. Uhlala. Så Becka, om du saknat den så har jag den! Väldigt mycket hack i .. Men ändå.

Ny dag, nya möjligheter

Jag kommer bli värsta bloggaren nu. Det finns liksom inte så mycket att göra..

Yööö. Hm.. Får så skumma samtal ibland. Vad tänker dom på egentligen?
Det här är för långtråkigt för mig.. Jag kan inte sitta i en stol framför en dator mellan 08.00 och 16.30. Jag är rastlös!

83 Dagar kvar tills vi flyttar till London, räknade jag precis ut. Fått träna 7ans Multiplikationstabell också! Coolt.

En ridtur.

NU har Vicky varit här och ridit. Hon var riktigt duktig :) Kunde man inte tro att hon knappt ridit förut. Och mina tottar var snälla. Dessutom blev jag plötsligt supersugen på att hoppa! Kanske blev ca 40-50cm. Haha ;) Jag har faktiskt inte hoppat på säkert ett halvår, så det är förlåtet..


Ibland helt plötsligt inser jag vilken tur jag har.

Jag har svårt att uppskatta vad jag har. Jag ska

försöka bättra mig! Sluta ta saker förgivet..

Nu blev jag känslosam.

I vilket fall. Jag upptäckte att det finns ingen information om mig på min blogg. Egentligen kanske inte ni vet någonting om mig! Jag förstår att ni är väldigt upprörda över det... Därför ska jag berätta lite om mig själv. Som ni förmodligen längtarsönder er efter att få veta! ;)

Jag är: 19 år ung.
Jag är: En Skärkindsbo.
Jag är: En glad människa, och många tror att jag aldrig varit sur.
Jag är: Faktiskt sur ibland. Riktigt sur då, men jag visar det sällan.
Jag är: Blondin.
Jag är: Ledsen för att folk missuppfattar vad jag säger, när jag pratar först och tänker sen.
Jag är: Glad ändå för att jag vet att jag är smart. :)
Jag är: Oftast kallad Sara, skulle tro det beror på att jag heter så.
Jag är: Även kallad Blondie av min älskade vän Sabina, som jag förövrigt saknar.
Jag är: Ganska uttråkad av mitt jobb.
Jag är: Nervös inför Londonflytten som blir av om mindre än 90 dagar.
Jag är: Alltid så ärlig jag kan.
Jag är: Ofta rätt förvånad över hur min livssituation ser ut.
Jag är: För trött nu för att berätta mer superduperhäftig information om mig själv.

SÅ. Hoppas du känner mig en aning bättre nu, och att informationen gjorde dig gott. Jag skulle bli glad av att läsa sånt här om just dig iallafall!


SÖTNOS



EN RIKTIG SÖTNOS :) 

Snodde bilden från nån fin sida..

Förresten

Det är jättetråkigt när ingen kommenterar.. Även att det inte finns mycket att kommentera, så skriv något snällt ändå :D

Förresten Rebeckis, vi måste till banken snart!

Onsdaaaag

I'm like a bird...

Idag ska Viktoria med hem till vackra Skärkind. Hon ska få prova att rida lite :) Min totto är snäll idag hoppas vi :)

Iiiih

Min mage gör ont. ajajajaj.
Typ 3 timmar tills jag slutar.

Provade massagestolen förut. En sån ska jag köpa! Nån gång när jag får råd.. :)

Jag har tänkt..

Det finns vissa saker jag verkligen avskyr hos vissa människor. Endel egenskaper som verkligen går mig på nerverna. Men det finns En sak jag avskyr mer. Jag är precis likadan själv! De där egenskaperna som jag avskyr, har jag upptäckt att jag själv har.. Fan.
Vad gör jag nu?


Fortfarande, ingen som vill köpa biljett till Björn Gustavsson? :) Jag kan tyvärr inte gå..

Bruuuuum

Låter bilen. Har ingen bil för tillfället, jobbar ju. Men den låter så ändå.

Det ringer dåligt. Bli kriminell och ring mig så jag får lite jobb. :)
Får se om mina planer inför kvällen håller. Hope so.

Förresten. Jag har tröttnat så sjukt mkt på korsord nu. Först tyckte jag det var roligt att känna att jag klarade av det, och lyckades lösa det. Nu blir jag bara trött av att se.. Vad ska jag nu fördröja tiden med?

Love will never die.

Oranget.

Nu är min blogg orange.. Vet inte hur jag ska göra, och alla siffror och bokstäver förvirrar mig. Så nu får den va! Tänkte förnya mig, så gjorde en ny header eller vad det heter. Den var orange. Så kunde ju gärna inte ha kvar det rosa.. Men texten där man kommenterar är rosa, lyckades inte hitta vart man ändrade det. =p

Vi var på Grönan igår. Jag, Ella, Rebecka, Viktoria, Daniel och Mikaela :) Det var jättetrevligt verkligen, Tack! Dock var det jobbigt att köra hem när alla ville sova. Men ickesanicke, det fick dom inte.

Jag har ont i huvet! Så fruktansvärt ont i huvet. Det har gjort ont i säkert en vecka, och idag är det värst! Det känns ju skönt ioförsig. Jag tror verkligen inte det kan bli värre än såhär, alltid en tröst.. Pappa tror jag spänner mig. Det kanske jag gör.. Men vill inte ha ont för det. Jag sov till 15.40 idag. Kan det ha något med det att göra, att det är så fruktansvärt mycket värre idag?  Eller är det alla karuseller som rörde om där inne?
Vilket det än är så är det hemskt..

4 MINUTER!

Sedan slutar jag , weeeeeii.

Och imorgon är det grönalund som gäller :)

Fick ju sms av becka igår där hon skrev att det är 100 dagar kvar! I den tron levde jag hela dagen, tills jag beslöt mig för att räkna själv. 93 fick jag det till. Hur kan hon missa 7dagar? :P
Sedan bestämde vi oss för att bo första dagarna på Svenska kyrkan i London. Tänkte att det var skönt att de pratar svenskar och har både bostads och jobbannonser. Iallafall så fick vi mejl därifrån där det stod när deras gudstjänst på morgonen var, och jag och Rebecka disskuterade om man behövde gå där. Rebecka säger "Men får man inte vin på gudstjänster? Det är ju en bra start på morgonen!" Lite orolig för henne .. :)

Åh på lördag kanske det blir Stockholm och grönan. Följ med oss:D

Igår besvarade jag över 400 samtal. Duktiga jag! Änsålänge har jag bara fått en ruta med 200 tror jag.. Kom igen, kom igen!

RSS 2.0