Time for sunglasses!

När det är mörkt ute och allt känns segt. Tänd en lampa och livet ser plötsligt genast mycket ljusare ut igen.


Och 12 poäng går till...

Vad kan man säga. Första melodifestivalen på länge som faktiskt var rolig att titta på. För mig var det inte favoriten som vann men själva grejen att vinnaren inte var klar från början gjorde det verkligen bra! 12 poängen delades hejvillt ut till alla möjliga och man hade inte en aning om vem som skulle vinna. Härligt!
Dessutom kom Carolina af Ugglas på andra plats vilket gjorde det ännu roligare. Inte heller någon personlig favorit men otippat.
Härligt!

Klimatförändringar

Vid mätningar visar det sig att ozonlagret blivit tjockare på vissa ställen. Förhoppningsvis håller det i sig så bränner vi oss inte så fruktansvärt på sommaren! :D


Våren är snart här!

Fåglarna börjar kvittra och blommorna slå ut. Idag försvann ytterligare en liten mängd snö och nu inväntar vi värmen. Tänk, snart är det vår!

Och vet ni en till bra sak? Helgen är snart här! Och vad innebär det? Jo en massa trevliga sammankomster och utgångar. Inte fel inte fel..Läs nedan i föregående inlägg våra tips på vad som händer i Östergötland dessa dagar =)


Spice up your liiiife

Hörrni! Hitta på något kul. Nästa helg blir det Bingolottohelg med bara lila kläder!

Helgen närmar sig, men vad ska man göra?

Motala:
Mellan 22,00 - 02,00 pågår under fredagen Club Exposed på Harrys. 80:- i entré och du kan besöka något av de två dansgolven, baren eller casinot!
Åldersgräns: 18år.

Norrköping:
Otten har renoverat och efter att provat det förra veckan kan vi faktiskt rekomendera det! Det ser lyxigt och fräscht ut och möjligheten att välja mellan olika musikstilar finns fortfarande.
22,00 - 03,00 Åldersgräns 18år.

Hugo firar fredag den 13:e! På storbild kan man spela tv-spel och olika musik spelas på dansgolvet och uteserveringen. 22,00 - 03,00 Åldersgräns 18år.

Känner inte för att parta? Let's dance går på fredag kvällar, bra underhållning!

Don't worry, Be happy

Bloggen har fått en helt ny vändning. Här kommer vi skriva om glada och roliga nyheter/händelser! Ingen sorg.

RSS 2.0