NY FILM :)

Rebecka bad mig skriva om vår nya film. Den heter Mötet som aldrig blev av. Helt underbar, särkillt dialogen mellan Irene och Manfred! Våran lärare verkade tycka den var bra iallafall, det är ju huvudsaken. Och det var den med. Tyvärr kan vi ju inte sälja den eftersom det finns musik med i som vi inte får sälja.. Men filmen S & R - En film ur verkliga livet, ta inget för givet! finns fortfarande att köpa. Den är underbar! Endast 20 kronor, och det är 18 minuter film plus extramaterial. Den är bra!

Glöm inte att kolla:
http://sochr.blogg.se/Sara
&
http://sochr.blogg.se/Rebecka

517257-3

Heeeeeeej :)

Kom o tänka på att denna blogg inte uppdateras så mkt när det inte kommer nya filmer. Men för att ha något att läsa så rekomenderar jag er till att läsa på antingen sochr.blogg.se/Rebecka för att läsa om rebecka, eller sochr.blogg.se/Sara för att läsa vad jag skriver!

Ha en bra dag! /S.

Nya filmer!

Hallå alla trogna läsare!
Nu har vi många storfilmer igång. Igår blev en otroligt bra flm klar och kommer snart att visas på alla stora filmfestivaler runt om i världen. Håll utkik efter "Mötet som aldrig blev av".

Även premiären är på gång med stora skådisar i huvudrollerna som "Elin Söderholm" och "Jakop Kallenbäck". Vi återkommer med ett prmiärdatum och priser för filmerna. Vill du köpa en film hör av dig!!

Lev väl!

/Rebecka och Sara

Premiärfest

Igår vare premiär numero 2 för våran storfilm S & R. Runt 9 började folket strömma in och snart satt alla uppradade i soffor och kuddar. Alla tittade med spänning och skrattade högt när de såg sig själva i rutan...Självklart filmades det festliga tillfället och nästa vecka ska vi se till att redigera ihop den 40 minuter långa filmen..

Efter filmen blev det en liten fest i min lägenhet (Rebeckas) med allsång och drinkar. Stämingen var på topp och senare blev det dags för en utgång på hugo och otten. Väl ute kom vi på att vi glömt vår hejjarskylt till Sabina som skulle delta i en stor tävling på Otten, men vi skrek istället extra högt och hon vann ändå. Grattis sabina! :D

En lång kväll av dans och galenheter och det blev dags att avsluta kvällen. Några nya bekantskaper frå  stockholm gjorde premiärfestfilmen lite extra lång och kvällen tonades ner..Idag har filmen tittats igenom och jag tror den kommer bli en riktigt storsäljare. I framtiden kommer ni nog i alla fall få se någon del ur den här på bloggen! =)

Rebecka här som skriver..sara kommer säkert tilläga någon mer senare idag ;D


VÄLKOMNA!

Heeeej :D

Har ni hört om oss? INTE? Vi är Sara och Rebecka och jobbar för S&R production. I denna blogg kommer ni få läsa om våra senaste storfilmer och i framtiden lär ni se dem flera gånger om på bio. Vi har gjort filmer som The hunt, Cakeslicer, Förfesten, Ursäkta och S&R. I kväll kommer filmen Premiärfesten bli till. I framtiden kommer ni kanske kunna se filmerna här på bloggen. Här är fram och baksidan på vår senaste storfilm, S&R.

image2

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0