Premiärfest

Igår vare premiär numero 2 för våran storfilm S & R. Runt 9 började folket strömma in och snart satt alla uppradade i soffor och kuddar. Alla tittade med spänning och skrattade högt när de såg sig själva i rutan...Självklart filmades det festliga tillfället och nästa vecka ska vi se till att redigera ihop den 40 minuter långa filmen..

Efter filmen blev det en liten fest i min lägenhet (Rebeckas) med allsång och drinkar. Stämingen var på topp och senare blev det dags för en utgång på hugo och otten. Väl ute kom vi på att vi glömt vår hejjarskylt till Sabina som skulle delta i en stor tävling på Otten, men vi skrek istället extra högt och hon vann ändå. Grattis sabina! :D

En lång kväll av dans och galenheter och det blev dags att avsluta kvällen. Några nya bekantskaper frå  stockholm gjorde premiärfestfilmen lite extra lång och kvällen tonades ner..Idag har filmen tittats igenom och jag tror den kommer bli en riktigt storsäljare. I framtiden kommer ni nog i alla fall få se någon del ur den här på bloggen! =)

Rebecka här som skriver..sara kommer säkert tilläga någon mer senare idag ;D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0