Arbetslös...

... Till på måndag. Då börjar det! Ska från och med måndag till någon gång i september (tror jag) sitta framför en dator och prata i telefon. Det är nämligen vad mitt jobb går ut på. Svara i telefon, leta upp en person som de vill prata med, och koppla vidare. Jag jobbar nämligen på KRIMINALVÅRDEN. Något som får många att hajja till. När jag sedan förklarar att jag sitter i deras telefonväxel blir oftast folk inte lika impornerade längre. (Eller rädda, vad vet jag.) Jaja, det är ju bra folk jag jobbar med, så det är ju positivt. :)

Jag var på arbetsförmedlingen idag och skrev in mig som arbetssökande tror jag. Mamma och pappa sa att jag var tvungen att göra det.
Min kusin tar studenten imorgon så jag och min syster fick i uppdrag att köpa present. Tror vi lyckades bra faktiskt :) Eller jag hoppas det. Hade jag varit kille så hade jag blivit glad iallafall. Sedan hittade jag en klänning åt mamma. Vill inte hon ha den så tar jag den gärna. Den var skitsnygg tyckte jag!


Och när jag ändå var i stan tänkte jag vara smart. Så jag ringde Rebecka som har både mina tights och min mp3. Tänkte att då kan jag ju passa på att få tillbaka det. Men hon var i stockholm! Även min mp3. Visste ju att hon skulle åka, men mitt minne sviker ibland.. :P Jaja, var mest nyfiken på hennes bilder från studentveckan. Eller snarare rädd. Jag vet inte om de är så snygga egentligen. Tror inte det.. Men kul ändå :D


Stefan ringde nyss. Men det bröts.. Nu ska dom åka hem iallafall. KÖR FÖRSIKTIGT vill jag bara säga.

Alla andra ska också köra försiktigt. Det kan gå så illa annars, och det vill vi inte. Ha det bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0