Vänner, vänner..

Här byter man blogg, och när man väl går in här ser man att man för en vecka sedan gjorde ett inlägg som heter Choklad. Dock kan jag meddela efter tips från Rebecka att det var Emelie som skrivit... Men jag gillar choklad ;D

http://saasso.blogg.se

Choklad

Ibland känner jag att choklad och jag är samma sak. Som att choklad är en del av mig. Lite som en arm eller något. Högerarmen då. Inte lika viktig som vänsterarmen, men ändå en viktig del.
Marabou är ett chokladmärke, ett bra sådant.
De kommer alltid ut med nya smaker, nu senast någon underlig sak. Jag har inte smakat den, har ni? Den verkar himla konstig. Som ip-adresser. Jag förstår inte, hur fungerar det? Siffror som flyger genom luften. Jag förstår ingenting. Verkligen ingenting. Livet är konstigt, men choklad är mycket gott i alla fall.

:D

Haha, såg precis att rebecka varit här. Och såg dessutom att sidan verkade fungera? I vilket fall,

http://saasso.blogg.se GÄLLER NU :D

mohahahaRebecka här, har hackat mig in på Saras fina blogg. Men när man hittar den perfekta mannen åt någon finns det inte annat att göra än att sprida det till resten av världen..

NY BLOGG!

Eftersom det hänt något med designen här och jag inte vet hur jag ska göra. Så finns nu en ny blogg. http://saasso.blogg.se Välkommen dit.

ATTANS!

Hade sett att rebeckas blogg såg konstig ut, men nu gör ju min också det märkte jag. Undra vad som hänt.. Ajja, nångång kanske ni lyckas se mina fina bilder jag la upp...


AUGUSTIFESTEN :D

Det har varit en underbar helg! Fredagen började hos Rebecka där vi drack något glas vin var, kom på att fyrverkerierna började om några minuter, och fick springa till stan. En riktig joggingtur, asbra!
Sen skulle vi in till ett öltält och får svaret: Ni vet att det är 23 här idag va?
Förmodligen såg vi rätt skötsamma ut, för vi fick gå in ändå. Sedan tog vi en tur på marknaden där en varsin munk inhandlades. Vidare tillbaka till Rebecka, mötte Viktor på vägen som följde med, sedan ut till Hugo och in i VIP-kön :) En toppen kväll verkligen, med massor av roligt folk ute! Åkte dock hem en och en halv timme innan det stängde, men det kunde jag stå ut med.

Lördagen började istället i Vånga, där min kusin Josefin och hennes pojkvän Jimmy köpt hus. Eftersom dom skulle in till stan senare bestämdes det att jag skulle åka in med dom. Där bjöds på Aquatini, smörgåstårta och Mintushot. Sedan bar det av in till stan. Madde tyckte inte om sin cider och jag blev tvingad att hjälpa henne att dricka upp den. Väl i stan såg vi på Moas eldshow, sen dök Rebecka och Emelie upp. Vi tittade på raketerna och vandrade samtidigt upp mot stan genom folkmassan och marknaden som höll på att stängas. Vi kom fram till öltältet där hela gänget från Skärkind satt, och även Louise. Vi klev in och köpte en varsin cider. Synd att det var päron, jag hatar päron! Träffade på en arbetskamrat, sedan gick vi vidare och samtalade lite med Skärkind. Madde och Josse dök upp, så pratade vi lite med dom.
Kissa, sen vidare till Otten (Där vi hade gratis inträde innan tolv, och där det inte var någon kö). Direkt på tolvslaget bar det iväg till Hugos Vipkö istället, där det egentligen tog lika lång tid som den vanliga.
VAD FOLK DET VAR! :) Efter ett tag var vi ändå tvugna att springa hem till Rebecka för lite påfyllning.. Men en jätterolig kväll, trots mina onda fötter !

Idag har varit en väldigt skön dag. Sov hos Rebecka till mamma kom. Somnade i min egen säng där jag låg några timmar.. Fått äta jättegod äppelpaj. Ut och rida och möta nya vänner. Riktiga fårskallar var dom om man tänker efter lite.. ujuj.

För att vara min 2megapixel mobilkamera är jag rätt nöjd med bilderna.. :p


Lalalaaa

Snart är det heeeeeeelg :D

Life is a roller coaster

Allt löser sig alltid, antingen till det bättre eller sämre. Men löser sig, det gör det. Det är ju tur.
Jag är nöjd! :) Väldigt nöjd faktiskt.

Lalalaaa ♥

One way,

or another..

Vi missade ju fyrverkerierna igår! Typiskt. Vi parkerar, går ut och då slutar dom.

Nu är det 41 dagar kvar! Helt sjukt vad tiden går snabbt. På måndag är det lön.

Språk!

Jag ska bli mångspråkig och lära mig alla språk. Känner att jag kommer ha användning av det. Här om dagen ringde någon och pratade på spanska eller något liknande.. Var tvugen att trycka bort. Och samma idag fast hon pratade finska. Förväntas jag förstå?

En fråga..

Ska tår och naglar, händer och fötter  bli helt röd/rosa efter man målat naglarna? Jag behöver nog en privat manekyrist...

Sommar och sol

Det är faktiskt endel sol ute. Hoppas den håller i sig! För ikväll börjar augustifesten. Hur den här dagen än slutar, så känner jag att den blir bra.

Det finns en vääääldigt sjuk sak här omkring detta hus jag nu sitter i. På ena sidan ligger gamla resecentrum där parkeringsavgiften är 20kronor per timme!  På andra sidan huset ligger parkeringen där jag ställer bilen. Där kostar det 20kronor/dygn och 40kronor för 7 dygn.
Hur kan det skilja sig så mycket, bara man åker runt huset? Helt sjukt.

English..

Idag har jag fått massor av engelska samtal känns det som. Kanske tycker dom att jag behöver träna?


Sovmorgon..

Fick sova hela nästan två timmar eftersom jag hade läkartid klockan 09,10. Ungefär 08,35 ringer min telefon. "Tyvärr måste vi ställa in din tid idag, vi kan erbjuda en ny på måndag."
Kunde dom inte ringt liiiiite tidigare, så hade jag sluppit bli en timme sen till jobbet för ingenting.. Vill ju dessutom boka flygbiljetter..
Jaja får väl se det positivt. Behövde ju sova... :p

Blogglista.se Allmänt Bloggkoll
RSS 2.0